У Луцьку чоловіка не пустили в нічний клуб через вишиванку? ВІДЕО

У Луцьку чоловіка не пустили в нічний клуб через вишиванку? ВІДЕО
Луцького журналіста Вадима Панафідіна не впустили у нічний клуб CUBE. Чоловік стверджує, що охоронці не хотіли цього робити, бо він був у вишиванці. Представники розважального закладу стверджують, що причина – у нетверезих друзях, яких той привів з собою.

Панафідін оприлюднив у Youtube відео, яке сам зняв на мобільний телефон під час суперечки з охороною клубу. На відео чути, що охоронець посилається на «правила, встановлені власником клубу» і «дрес-код».



Сам Панафідін стверджує, що коли у суботу, 25 травня він після опівночі з двома друзями прийшов у клуб, саме вишита сорочка, що була на ньому, стала причиною того, що його не пустили.

«Одразу при вході нас зустрів чоловік, і перше що він мені сказав: я вас в клуб не пущу, бо у вас не клубний стиль. Маючи на увазі вишиванку. Він почав просити вийти. Я його пробував переконати, що у вишиванці нічого поганого. Тим більше, на вході у клуб є оголошення про дрес-код: там сказано, що у клуб не можна заходити у спортивному костюмі. Я ж був одягнутий у туфлі, джинси і вишиванку», - розповів Вадим Панафідін.

«Звісно, мене це обурило, я став усе знімати на телефон. Нас попросили вийти. Уже перед входом у клуб представникові Державної служби охорони якась геть незнайома мені дівчина доводила, що вишиванка – не привід не пускати людей у клуб».

Вадим Панафідін переконує: ні він, ні його двоє друзів не були у стані алкогольного сп’яніння. Більше того – такого їм ніхто з охоронців клубу і не казав.

«Я б не мав права доводити свою правоту, якби охоронець заявив, що я не пройшов фейс-контроль, зрештою то було б його право – роздивитися в моєму обличчі якусь потенційну загрозу порядкові у клубі. Але ж мені заявили, що не пускають саме через вишиванку!», - обурюється Вадим Панафідін.

Натомість керівник проекту «CUBE club» Роман Євліков стверджує, що інцидент стався через неадекватну поведінку молодих людей.

«Начальник охорони мені пояснив: вони були у стані алкогольного сп’яніння, вели себе неадекватно. Саме через це їх не пустили до клубу. Вишиванка тут ні до чого», - заявив представник клубу CUB.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 91
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
25 травня???:)))
Відповісти
Таким в цьому клубі нема що робити
Відповісти
так званий комплекс торговий на сходах над річкою особисто освятив сам Романюк.торжествєнно открив його як інвестицію в благоустрій міста.положено трохи бруківки.посадженно три туїї.а решту здається лохам по такій ціні що ті павільйони разом з благоустроєм відбились за півроку.учні.счеред яких більшість неповнолітніх можуть в день відійти 10 м.від технікуму поласувати пивом в "пивній хаті" або більш міцними в поруч розташованих генделиках..інвестиціїї в печінку молоді..там на природоохороні норми та пожежні болт забили ще при будівництві..а кагорта посадовців на відкриті це реальні інвєстори..воістину чудеса можна робити будучи багатовекторним мером.
Відповісти
певно в них йде як "тимчасові споруди".10м від річки замість ста.пожарний під"їзд по повітрю,а всамих тих кубах як ті пожежні норми елементарні можна зробити-ніяк.то як в росіїї клуб"хромая лошадь"..
Відповісти
ах які патріотичні парубки! Шкода не пустили! ну чого ж? там же у клубі на них чекали борщ, сало і розмови про тяжку українську долю
Відповісти
Там їх чекали гарні українські дівчата)))))))))))))))))
Відповісти
Я була про Вадима кращої думки. Хоча... ні, не була.
Відповісти
Ви ображена((( Не переживайте все у вас виросте)))
Відповісти
Один з найбільших недоліків цього клубу - безкоштовний вхід. Тому неадекватів там хоч відбавляй!!!Та зброду "бомжацького". Начебто і клуб статусний, проте...
А тещо не пустили це погано. Можливло організувати мітинг у вишиванках?
Відповісти
та в Кубі повно п'яної гопоти, а через вишиванку людину в Україні не пускають в задрипаний клуб.... дожилися...
Відповісти
Абсолютно правильно зробили, що не пустили. Це вже маразм.
Відповісти
Маразм - бытовое название симптомов старческого слабоумия. (Википедия)
Відповісти
Що ж це він шаровари не вдягнув і на коні не приїхав?
Відповісти
А ти купи коня.
Відповісти
Клуб - лайно, для чого взагалі туди пертися?
Відповісти
На відео явно чути, що говорять про дрес-код, а привів друзів п*яних - це галіма відмазка клубу.
Відповісти
його требуло завести в наркодиспансер та освідувати, а тоді закрити на 15 діб, ДУМАЮ ПИТАНЬ БИ ДО ОХОРОННИКА БІЛЬШЕ НЕ БУЛО!!!
Відповісти
панафідін своєю поведінкою ганьбить націоанальне українське вбрання бо використовує його в своїх меркантильних цілях.
Відповісти
А ви знаєте, що таке пунктуація?
Відповісти
дак він ж угашений, яка вишиванка?
очі світятся бо супер-мен?))))
Відповісти
а как говорит ? язык заплетается
Відповісти
А Ви, возили Вадима Панафідіна на експертизу?
Відповісти
цікаво було б побачити картину як би їх місцями поміняти на другий день(охоронника з журналістом)нехай скаже спасибі охороннику,я нестримавбися)))і чим це закінчилося б ,сталоб ясно після закриття клубу))
Відповісти
хотілося б Вадима запитати:як же ти будеш в *кабаках*харчуватися????слюну в салаті і в борщі важко розрізнити((
Відповісти
Да!!! НАРІД!!!! Противно читати ваші коменти! Отак і живемо ми хріново! Самі себе не поважаємо і не любимо нашу країну! Це вже не вперше цей клуб себе проявляє з "хорошої сторони" м"яко кажучи. Вони ще й до того накалують клієнтів. А Вадим молодець. І в кого це меркантильні інтереси? ГАНЬБА НАРІД!!!!
Відповісти
А шо НАРІД привикли одне місце лизати?! В неті можна писати що хоч.А слабо вам прийти до Вадима і це все сказати йому в обличчя?! СЛАБО. ОДНА ГНИЛЬ. Не дарма нас обзивають козлами. а ми мовчимо.УКРАЇНА!!!! Хвала та честь!!!!
Відповісти
Охоронник "КРАСАВЧИК" на його місці я тому д....., Що світь в очі дав би в диню. І все одно в чому він одітий.
Відповісти
Чорта з два туди піду коли небудь. Виродки
Відповісти
Оце позор, ще тролять людину яка прийшла в вишиванці, ви хоч побачили 1 образу в їхню сторону зі сторони Вадима, тим що пишуть всяку гидоту на нього тільки й ходити в бидло клуби типу Куб, Рінг, де одна гопота.
Відповісти
"готовченка" не пустили в клуб и правильно сделали. он еще и журналист ???? с будуна видео "заливал" , а за вышиванку ему "ляща" , позорит национальное достояние. было он и все .... что уж тут говорить ... фейсерам риспект за самообладание
Відповісти
Ви ТУК ТУК показали своє виховання Ми на ти не переходили ТУК ТУК є ТУК ТУК А наш нарід я не обзивала це пестливо дорогенька Та вам це не зрозуміло айкью ВЕЛИКИЙ 0!!!!! І звичайна вихована людина дозволить собі вдіти вишиванку будь коли Та про що ми?! Ви шановна ВЕЛИКИЙ НУЛЬ!!!!!!!
Відповісти
НІКОЛИ НІХТО ВАС НЕ БУДЕ ПОВАЖАТИ, ТОМУ ЩО ВИ НЕ ПОВАЖАЄТЕ В ПЕРШУ ЧЕРГУ СЕБЕ. І НЕ ПОВАЖАЄТЕ КРАЇНУ В ЯКІЙ ЖИВЕТЕ. ГАНЬБА!!!!!
Відповісти
А що Гопник не може бути журналістом?! Шановна та ви завистлива!!!!!Більш ніж впевнена Ви в цьому житті повний БЕЗДАР!!!!!! ФУ№!!!! Краще залишайся ТУК ТУК. це тобі личить
Відповісти
Ви подавали стопку ,що назвали хлопця "готовченком"?! А може ВАМ краще до москалів ....... Вишиванка -це не "национальное достояние", а- національний одяг!!!!
Відповісти
Далі сперечатись не бачу сенсу,не треба буди експертом щоб зрозуміти в якому він стані. Я як росіянин за національністтю не розумію такого ставлення до національного одягу. Поважайте свою країну і Вас поважатиме весь світ.
Відповісти
CUB? Нє, не чув...
Відповісти
...у вишиванці може краще в церкву ходи ,а не з п,яною пикою по клюбах нічних....Охоронцю треба було кийком по спиняці вламати цьому грЕбаному Фелінні.....спробував би лізти в морду з мобілкою якомусь полісмену за бугром ....
Відповісти
Вишиванка- український націольний одяг, наші предки в такому одязі ходили повсякденно, в одних на всяк день, в одних в церкву, в інших на похорон. У вишиванках наші предки йшли на смерть за нашу батьківщину- патріоти; йшли на смерть. Ви українець чи хто? Ви поважаєте свою рідну землю, ви любите батьківщину своїх батьків, дідів та прадідів. Якщо так, тоді не цурайтесь нашої культури, якщо ні тоді ви бомж!!!!!!!!!!
Відповісти
поліське бидло, та вся ваша охорона і поліські клуби у Луьку. хай навчаться не відставати від життя з музикою і іншим щоб вказувати іншим
Відповісти
що ти маєш на увазі про життя з музикою ну а далі: ти хоть сам зрозумів що написав...????
Відповісти
... По-перше, якшо у тому задрипаному КУБІ трапиться пожежа - як туди доїдуть пожежники? По-друге, ну, звісно, у КУБІ відпочивають лише "тверезі інтелектуали", які бояться "п"яних нациків"!?! По-третє, нещодавно у тому ж таки КУБІ під час рейду були виявлені у нічний час неповнолітні 16-річні діти у стані наркотичного і алкогольного сп"яніння.... Ну, і ХТО НЕ ЗНАЄ але увесь той сіті-парк над сапалаївкою належить КОЛИШНЬОМУ КОМСОМОЛЬЦЮ Миколці... Тому там і надалі в сраному кубі малолетки нюхатимуть кокс, всякі грьобані охоронці ображатимуть національносвідому молодь, а Pj-йкі доставлятимуть орльні ласки відвідувачам за невелику плату в туалету КУБА або РИНГА..... Слава Україні!!!!
Відповісти
Правельно сказано!!!А Вадим молодець що відкрив всю правду про цей заклад.Може Хоч хтось задумається,над тим що ми українці!!!!
Відповісти
Мне интересно, в каком состоянии тебя зачали мама с папой?
Відповісти
Я знаю Вадюсіка, він хороша людина і точно не пияка. А те, що він займається спортом - не означає, що ГОПНИК! Осудити когось найлегше, а відстоювати свою позицію може не кожен. Вадюхі - РЕСПЕКТ! Так тримати.
Відповісти
Із цього се і починається наша БАТЬКІВЩИНА - себто хлопака йде на танці, може се кобіту там підшукати, а йому омоскалений АХРАНІК сеє балакає, ЩО НЕ ПУЩУ.... Ну, звісно прийшов у вИшиванці, то одразу значить, що ненормальний, випивший гультіпака... Се нікчемно!! А тут люде, ще тлумачать увесь сей момент, як моральну убогість героя в сорочці, АЛЕ ЧОМУ?!?? Се мало хто знає, але саме у тому клюбі за помірну плату в бармена можна прЕдбати канабіс та усілякі психотропні речовини.... Се може і розгадка інциденту -- се до того клюбу не тілько в вишиванці зась, але й замість 100 грамів самогоночкі -- треба "двЄ дАрогі" зробити або ж заказати..... СТОП! НАРКОТИК-НАРКОМАНО!!!!!!
Відповісти
Грицю!!! Тебе що плюще? Дивлюсь пару литер не вимовляеш,а звідки ти так освідомлений про наркоту? Досвідчений служака....
Відповісти
Зайдите в любой "клуб" Луцка в вышиванке , ведите себя адекватно и Вас пропустят 100%.
Відповісти
Интересно было бы посмотреть, как в России девчёнки в клуб в кокошниках и сарафанах пришли бы. Просто одежда должна быть уместной и вышиванки это тоже касается.
Відповісти
любий аби не вишиванка..просто охорона на всякий випадок бидланула...який там дрескод..люди про що ви тут чешите..який дрескод в клубах луцька?бабусі своїй про дрескод..спочатку поясніть їй чим те слово від індетифікаційного кода відрізняється..
Відповісти
Согласен Аня !Надо же какое-то уважение иметь к национальной культуре в том числе и одежде.Представте ,что мусульмане начнут посещать в своих одеждах дискачи,а потом и музон свой врубать.....
Відповісти
Се ваша Аню та Владику генетична проблема.... Ви се, певно, онуки НКВДистів і тому оріентуєтесь на РАШЕН Федерейшен... Але для більшості українців характерні се інші орієнтири, де національні мотиви є брендом...і демократичні цінності дозволяють людині ходити у чому зручно.... Але куди вам обом... гени дали своє... Тим паче, що нині ваша реальність певно Анічка Pj та Владик дід-джейчик))) Слава УКРАЇНІ!!!!
Відповісти
фамилия у тебя красивая, и бред полный несешь.
для нацменов: прізвище в тебе гарне і маячню верзеш, фашик.
Відповісти
согласен Макс. Полнный шизоид,олигофрен,кароче мерчендайзер галимый
Відповісти
пацюк найми собі логопеда,бо як ти пишеш ,так і вимовляєш.в тебе видно спадково від твоїх предків вовча губа....підріж язика і декламуй якісь вірші ,а не гасла тіпа ,,гоп за него Се ,,.Ві те зрозумів, чи не віте ?
Відповісти
Я - Українець! Вишиванка - найстильніший одяг, у ньому ходжу всюди. Усі особисті образи, які звучать за спиною - прояв слабкості тих, хто таке говорить. Я поважаю будь-яку точу зору, бо це позиція. Я "тявкання шавок" у вигляді образливих коментів - соромно, що серед українців є такі представники. Та й головний тут не ПАНАФІДІН, а ситуація!!!!!!!! Тому, хто обділений, і немає чим зайнятися - ганьте і далі Вадю, а мені байдуже! Тут не мета - сказати, що клуб поганий, а те, що дозволять адміністратори проявляти неповагу до українськї культури, кажучи, що вишиванка - це не клубний стиль. Ось де проблема, в головах людей. Ну і хай. Бажаю усім щастя і добра)
Відповісти
прочитиала коментарі до статті і зрозуміла: дуже багато "освідчинних" та справді "вихованих" людей писало. але хоч один з вас бачив його в той вечір? справа ж не в тому, що він був у вишиванці, справа в тому, що вигляд в нього був пристойний, чистий, охайний та адекватний. а ось політика клубу на рахунок вишиванок... нагадує відео, де працівник ДПС називає українську мову, на якій розмовляв водій, бидлячою. такі випадки наводять на роздуми: не росіяни, бо живем на територїї України, але і не українці, не поважаємо ні мови, ні українських символів. одним словом-бомжі!!! а компанії раджу не засмучуватися, що не впустили. нічого ви не втратили, в нашому місті є набагато пристойніші заклади з більш професійним персоналом. я там була один лише раз, не змогла пробути і півгодини. :-)
Відповісти
Вадік!!! Гарно сказав,але визнай ,що трохи буханув ну і кураж взяв.....
Відповісти
До речі заклад нормальний,стильний ,демократичний за вхід не треба платити на відміну від інших ....а що може ,,Версаль,,кращий де взагалі крім бл-тва розпусти,фальсифіката нічого немає....?
Відповісти
...мені теж вишиванка подобаеться,але не на спітнілій круглій пиці. Подобаеться коли дітки вдягнуті ,ціла родина йде на свято ,артисти виступають....як витвір народного мистецтва ,не як футболка.З таким патріотизмом можна і до вишиваних трусів зайти....
Відповісти
А дійсно, давайте будемо ходити у вишитих трусах, сорочках, штанах, шкарпетках, розмовлятимемо українською, будемо купувати українське молоко,.м'ясо, техніку, ох, тоді то заживемо! І не треба буде нам "Таможенный союз" і не ЄС! Самі госпораді на Богом даній землі.
Відповісти
Накуй той бидлячий клуб. Сам не зайду і друзів повідмовляю. Бидло, клієнтів не поважають, які їм касу роблять. Кожне хамло з бейджиком "охорона" хоче довести, що воно тут цар. Ну то й понтуйтеся в своїй тісній компанії, певен, що відвідувачів у вас після такого інцинденту поменшає.
Відповісти
так-так обрізаний! навіщо ходити по клубах,краще набрати горілки пива та й у двори,на дитячі майданчики ,погомоніти попиячити до ранку ....
Відповісти
Та ні, просто є затишні заклади, де відчуваєш себе бажаним клієнтом, а не дойною коровою для власника клубу та персоналу! Па-па Куб. Ви втратили ще одного платоспроможного клієнта...
Відповісти
Керівництво клубу не доганяє, що люди приходять до клубу відпочити. А такі кончені охоронці ламають весь настрій своїм хамством.
Відповісти
Те, що охоронець "бидленко", видно по його "фейсу". Який власник - така й охорона. Але дивує інше - кількість козломордих коментаторів. "Блєют" не знявши "лаптєй" і не прикривши "косовороток"...
Відповісти
Та то ж власники того бидло-закладу намагаються відбилитися...
Відповісти
Той клуб, його власник і охоронець не достойні навіть хрестика вишивки, в яку був одягнути Вадим. Той, хто продовжить ходити в той клуб, демонструватиме свою бидлотну натуру і свідчитиме, що підтримує ту голоту. КОЖЕН, ХТО ВВАЖАЄ СЕБЕ УКРАЇЦЕМ, НАЗАВЖДИ СКАЖИ НІ ПЕРЕВЕРТНЯМ, БІЛЬШЕ НІ НОГОЮ В ЦЕЙ КЛУБ! УКРАЇНЦІ, ЄДНАЙМОСЯ, І ЦЬОГО РАЗУ ПО-СЕРЙОЗНОМУ, ЩОБ ДАТИ СЕРЙОЗНУ ВІДСІЧ ХОЧА БИ ТАКІЙ ДРІБНОТІ!!!!!!! А де наші задрипані патрійоти: Гузь, Вітіви та ініш так звані свободолюби???????!!!!!!!
Відповісти
Та вони з іномарок не бачать проблем простих українців...
Відповісти
не дають азаричу та решті попрацювати.прадають страну вітіви.сб зними заодно..що курим?
Відповісти
Ні охоронець, ні інші особи недопускаючи відвідувача в заклад не змогли озвучити вмотивованої причини - чим порушили і права споживача, і Конституцію України. Однак очолюваний регіоналом Смоленгом комітет захисту прав споживачів доведе, що саме відвідувач грубив, принижував честь та гідність охорони і жодним чином не міг пояснити свої дії. Коментатори, абстрагуйтесь від власників звкладу, особи відвідувача тощо сприйміть проблему в принципі - що є причиною? Як розвивались події? Які можливі наслідки?
Відповісти
Похож на аборигена, который хотел пройти в клуб в абсолютно голом виде, его само собой не пустили, и теперь пишет, что совершено преступление против его народа ведь они все там, у него на родине, листиком прикрываются (то бишь был он в национальном одеянии). Не заостряйте и без того болезненные для нашей нацистской элиты вопросы, будьте добры, мил человек журналист.
Для нациков (потому что речевой вопрос в даном посте станет сразу ребром): міг би написати і українською, володію, проте зручніше мені російською, хочете щоб вас поважали - поважайте інших.
Відповісти
Подивився це вiдео i зрозумiв, що 1991 рiк зраджують саме ось такi молодяки. Юначе, прийти вночi в злачне мiсце, добиватися доступу до грiховних розваг, пiаритись в iнтернетi i видавати з себе сина Украiни? Це журналiст з заходу? Де твоя духовнiсть, яку надихае на нас саме ця сорочка? Ти як у бордель пiдеш, то хоч там вишиванкою нi прикривайся.
Відповісти
згідний з Вами Данило Михайлович....
Відповісти
Бхагагагагага!!! Як загомоніла дирекція цього бидло-закладу намагаючись відбілити свою підмочену репутацію!!! Хлебтайте мудаки, маю надію, що цей інциндент добряче вдарить по вашій кишені!!! Не вмієте організовувати людям релакс-то ж не беріться, лузери!!!
Відповісти
КУБ - ЛУЗАР!!!!!!!!!!! А принести вибачення СЛАБО!!!!!!!
Відповісти
не ЛУЗАР ,вірно Лузер
Відповісти
Святкували д.н. там, половина друзів була у вишиванках, у тому числі друг журналіст.І уявляєте нікого не випхали.
Мабуть тому, що всі були нормальні і адекватні.
Мені соромно, що люди провокують скандали через націоналізм, а самі показують свою безкультурність, світячи відео, де він ледве розмовляє та очі склані. Сором.
Відповісти
Анти-реклама також реклама ! Так що говоріть , постіть новину , обсирайте чи хваліть тільки на користь власникам. Судячи з того шо тут написано половина людей в цьому клубі не відпочивала і має досить вузьке поняття про клуби взагалі!
P.S. хотів купити вишиванку але передумав поки такі журналісти в них ходять ( ! який журналіст така й стаття !
Відповісти
Хлопче, ти мабуть повний ноль у піарі та маркетингу. Така "реклама" створює клубу негативний імідж, і до того ж вона циркулює серед користувачів інтернету, тобто=цільової та платоспроміжної молодіжної аудиторії. Йти в заклад де чергове бидло з бейджиком охорона буде висувати претензію до мого одягу? Танунах!!! І ладно був би це якийсь столичний клуб з концепцією , а то звичайна ригаловка з блядями, з претензією на модний молодіжний заклад.
Я постійно тусуюсь в клубах, але ніяк не можу зрозуміти логіку керівництва (а саме воно тут строчить під різними ніками) як це відвідувач у вишиванці може нашкодити іншим відвідувачам?
Відповісти
Кто до этого знал про Панафидина и клуб CUBE? - Никто. Зато теперь знает весь волынский нет. Отличная реклама для заведения. Браво, если не секрет сколько отстегнули Панафидину?
Відповісти
Чому ви обзиваєте охоронника,це його робота виконувати забаганки свого нерозумного керівника,а їх у нього може бути не один,бо як відомо в нас- "на одного раба три прораба"і він заробляє свої копійки можливо для своєї сім'ї і робить те що йому кажуть щоб не втратити роботу! Я теж за патротизм та вишиванку,але на все своє місце і час, як для нічного клубу то це просто бред і дійсно не повага до націонпльного вбрання! Та якби це був не якийсь п'яний журналіст, а хтось інший то не було б такого галасу от і все!!!!
Відповісти
в білорусі міліція та спецсдлужби.армія тоже копійку для сімї заробляє..як що такі прікази,то людина повинна знати що то так не проканає..на їхній мові..за 200 грн. за ніч він тебе завтра влупить бо ти не так начальнику його посміхнешся..добре що ти молода та не бачила таких ахаронців..
Відповісти
Звідки Ви знаєте,якого Я віку?) Я згідна, люди всі різні,і хтось може за просто так влупить, чи то охоронець, чи то просто так перехожий, саме в цій ситуації, я не бачу за що обзивати охоронця,і ця дівчина що так вправно щось розказує звичайно вважає себе розумнішою за цьго дядька, і цей самий журналіст,і ко., звичайно всі дуже мудрі,і в усьому праві, бо їх не пустили до клубу. Ну такі в них правила,ну не сподобалась охоронцю їх поведінка,це його право і право клубу,пропускати чи ні! Нема чого нпиватись і хамити тоді все буде добре! А може це взагалі була заказна провокація....
Відповісти
державна служба охорони.як би той був пяний вже б і штраф заплатив і в мєнтовці до ранку посидів..то не якась багіра чи скорпіон.
Відповісти
а тище питаєш звідки я знаю якого ти віку..жаль що ви такі наівні та не далекі..вами так само будуть лахатронити як зараз старшими..ябллко від яблоні..вірте барани..
Відповісти
http://www.do.gov.ua/udo/control/uk/publish/article?art_id=30619&cat_id=9897
Відповісти
в державній службі охорони
Відповісти
Все правильно сделали. Каждому месту соответствует своя одежда, а клоуны которые напяливают вышиванку по поводу и без оного, пусть идут лесом!
Відповісти
Случайно попал на этих выходных в куб !!! был не долго но впечатления только положительные, кстати видел чувака в вышыванці- тусил в клубе ! ещё подумал - наверна спецом уже подсылают в клуб )))) !!всё позитивненько но дороговато, хотя смотря что ! гопоты я там не увидел ,нормальная публика, быдла нету !!на верху в ринге всё спокойно людей было мало !летник бомба там и завис . Нормальное заведение не пойму почему так тут все гонят !
Відповісти
Дійсно, багато довбнів дискутують чи я був випивший, чи ні, а проблема то в антиукрахїнських настроях!Щодо алкоголю: не пив, очі червоні - це технічний момент, коли уночі знімати на телефон зф спалахом, це, ніби, як на фотках бувають червоні очі, а голос в кінці ніби "затянутий", бо ж емоційна напруга була, мене хотіли побити. І я не провокатор, я чоловік, який відстояв свою позицію, який не опустив голову і не був бидлом, коли "плювали" на його рідну землю, кажучи, що вишиванка - це одяг, який не достойний розважального закладу, який знаходиться на землі, за волю якої мої діди проливали свою кров!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку чоловіка не пустили в нічний клуб через вишиванку? ВІДЕО
12 червень, 2013, 09:46