Водії тролейбусів Луцька відмовляються їздити на несправному транспорті. ВІДЕО

Водії тролейбусів Луцька відмовляються їздити на несправному транспорті. ВІДЕО
Водії та механіки тролейбусів Луцька 11 червня відмовлялися виходити на маршрут на несправному транспорті.

Про це 12 червня розповів голова профспілки ЛПЕ Віталій Герасим’юк.

Він запевнив, що ЛПЕ не у стані страйку, оскільки зупиняти рух стратегічного підприємства забороняє закон. Втім, працювати люди на підприємстві, де є затримка зарплат і несправний транспорт, – бажання не мають, а тому, ймовірно, звільнятимуться.

Голова профкому каже, що заробітну плату дали лише за половину березня.

«Люди просто не хотіли виїжджати на несправному транспорті», - пояснив Герасим’юк.

Таким чином, учора, 11 червня, на маршрут вийшло лише 11 тролейбусів із 68. Справа у тім, що відповідальність за стан тролейбусу під час його роботи несе водій та механік. Без підпису механіка тролейбус працювати на лінії не може.

«Відповідальність, у першу чергу, несе водій і механік, який підписує тролейбуси на маршрут», - каже голова профспілки.

Загалом робочими на ЛПЕ вважаються 40 тролейбусів, які виходять на лінії. Сьогодні, 12 червня, зі слів Герасим’юка, на маршрут вийшло 36-38 тролейбусів.

«За ніч там щось поробили. Хоч за ніч частково щось зробили. Водіїв обвинуватили у тому, що вони не виїздили на лінії, зарплату не будуть платити, поставлять прогули. Хоча це все незаконно», - говорить Герасим’юк.

Працівники намагалися обговорити напередодні проблеми з директором підприємства Іваном Грицанчуком, втім той на діалог йде не охоче.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пакращення не припиняє пакращувать.
Відповісти
Да це не пакращення. Це олуха поставили управляти, я думаю що всі вже зрозуміли, як доуправлявся. І навіть той хто ставив його.
Відповісти
Правильно зробили що не вийшли на маршрути. Івана Грицанчука особисто треба посадити на місце водія і побачимо як він після цього заговорить. Своїх працівників він не поважає і не розуміє то який з його може бути начальник.
Відповісти
Складається враження, що гроші за маршрутки присвоїли, а тепер хочуть щоб держава допомогла субсидіями витягнути подалі стан справ.
Відповісти
Що то за бардак на цій волині, безробітним вже другий місяць і копійки не дають по тих нещасних соц виплатах вже мовчу про зарплати...
Відповісти
За любу роботу необхідно платити! Будь то хто - Держава за пільговиків, яких їздить 80%. Борг держави більше 2000000 грн. Хватило б і на зарплату і на запчастини.
Відповісти
Грицанчука поставив Гунчик, щоб він всіма способами гасив лізинг за ті зламки автобуси 50 штук з яких їздять 20, то вже не до запчастин на тролейбуси стало...
Відповісти
який дурдрм.....
Відповісти
Останні новини
Водії тролейбусів Луцька відмовляються їздити на несправному транспорті. ВІДЕО
12 червень, 2013, 11:13
Перекриють луцьку вулицю
12 червень, 2013, 11:06