5 універсальних бюджетних смартфонів*

5 універсальних бюджетних смартфонів*
Сьогодні в магазині електроніки можна знайти мобільний телефон будь-якій комплектації, якості та ціни. Найкрутіші моделі зазвичай мають захмарну ціну і не всі можуть їх собі дозволити. Але основні функції, такі як вихід в Інтернет, GPS-навігація, онлайн-комунікація та багато іншого доступні практично на будь-якому сучасному смартфоні. Якщо ви шукаєте дешевий гаджет з набором основних параметрів та гарними технічними характеристиками, зверніть увагу на п'ять наступних моделей:

1. Doogee X90. Незважаючи на скромну ціну, трохи більше ніж 70 доларів, гаджет має три камери. Дві основні (8 і 5 МП) і фронтальну, на 5 МП. Телефон Doogee x90 отримав 1 Гб оперативної та 16 Гб вбудованої пам'яті. Діагональ дисплея досить велика – 6,1 дюйма. До особливих переваг моделі можна віднести її елегантний дизайн. Пристрій має безрамковий екран з каплевидним виступом для фронтальної камери. У смартфон можна вставити дві сім-карти, або SD-накопичувач і одну сім-карту.
2. TP-Link Neffos C9s. Даний телефон продають приблизно за $ 100. Він має хороший екран з дозволом1520 х 720 пікселів та діагоналлю 5,71 дюйма. Пристрій одержав 2 Гб оперативної і 16 Гб вбудованої пам'яті. Крім цього, девайс підтримує SD-карту на 128 Гб. За свою ціну смартфон обладнаний дуже непоганий камерою на 13 МП, він може записувати відео в якості Full HD.
3. Blackview A60. Даний гаджет продається в більшості магазинів за $ 80. Він може похвалитися гарною батареєю на 4080 мАг, якої вистачить на тривалий час. Що стосується інших технічних параметрів, телефон володіє скромними характеристиками: 4-ядерним процесором з частотою 1,3 ГГц, 1 Гб ОЗУ та 16 Гб вбудованої пам'яті. Також є можливість доповнити телефон знімним SD-накопичувачем на 64 Гб. Основна камера досить непогана, вона складається з двох об'єктивів (13 і 5 МП). В цілому, за свою ціну, телефон дуже хороший.
4. Philips S561. Ціна цього смартфона – приблизно 120 доларів. Пристрій працює на 8-ядерному процесорі Spreadtrum SC9863A з частотою 1,6 ГГц (+ 1,2 ГГц). Крім того, смартфон може похвалитися трьома гігабайтами оперативної пам'яті. Такі параметри дозволяють йому легко справлятися зі складними завданнями та вимогливими програмами. Philips S561 має 32 Гб вбудованої пам'яті, але її можна збільшити, підключивши знімну SD-карту на 128 Гб. Мінусом даного гаджета є помітно застарілий дизайн.
5. Prestigio S Max 7610 Duo. Цей телефон має приблизно ту ж ціну і характеристики, що й попередній, але відрізняється приємним дизайном. Він отримав 3 Гб ОЗУ і 32 Гб вбудованої пам'яті, яскравий 6,1-дюймовий дисплей і непогану камеру, що складається з трьох частин (13, 2 і 0,3 МП).

Як бачимо, маючи обмежений бюджет, можна придбати гідний телефон, який буде добре справлятися з сучасними потребами. Серед перерахованих вище моделей ви можете вибрати собі недорогий, але класний смартфон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смартфони
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.