У всіх областях України ввели карантин через коронавірус. ОФІЦІЙНО

У всіх областях України ввели карантин через коронавірус. ОФІЦІЙНО
Уряд затвердив заходи, які необхідно вжити через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні та для недопущення поширення COVID-19.

На засіданні Кабінету Міністрів, 11 березня, прийняли низку рішень, - повідомляє "Урядовий портал".

Зокрема, в Україні запланували введення карантину в навчальних закладах строком на три тижні. Кабмін запропонував ввести обмеження на проведення масових заходів, у яких запланована участь 200 та більше осіб. Але це не стосується заходів державної необхідності. Проведення спортивних заходів можливе з дозволу міжнародних організацій, без глядачів.

Також, виділять 100 мільйонів гривень на першочергову закупівлю засобів індивідуального захисту для поточних потреб міністерств, відомств та служб, а також для поповнення держрезерву. Одночасно, задля виконання цього рішення до 1 червня заборонити експорт товарів протиепідеміологічного призначення, щоб гарантувати забезпечення необхідними засобами захисту населення.

Крім того, прийняли рішення закупити інфрачервоне обладнання для проведення скринінгу на відстані в міжнародному аеропорті "Бориспіль".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Три країни світу ввели карантин, до початку епідемії - США, Ізраїль, Україна.
Відповісти
да всем пох. го ко мне на хату бухать?
Відповісти
ПортСіті закриє свій роледром і кінотеатри?! Коли карантин від грипу, то вся молодь там ошивається і один одного заражають!!!
Відповісти