Замовлення води в Києві*

Замовлення води в Києві*
Якість питної води - це одна з головних запорук здоров'я. Воду, яку постачає наша система водопроводу, пити небезпечно. Тому що ці труби старі, іржаві, на них збирається багато речових, які негативно впливають на організм людини. Тому найкращим рішенням цієї проблеми є замовлення бутильованої води. Доставка води у Києві відбувається не тільки в офіси, адміністративні установи, а й у квартири. Компанія "Небесна Криниця" турбується, щоб чиста джерельна вода була доступна для всіх охочих.

Замовлення бутильованої води

Бутильована вода доступна для замовлення у пляшках різного об'єму: від 0,5 до 18,9. Якщо ви бізнесмен і замовляєте воду в офіс для своїх працівників, то найдоцільніше й найвигідніше для вас буде купити бутильовану воду у пляшці об'ємом 18,9 л. Якщо ж ви замовляєте воду для особистих потреб, то зважайте на індивідуальні чинники: число членів родини, на скільки часу приблизно вам може вистачити визначеної пляшки. Щоб пляшки не займали багато простору у квартирі, замовляйте той об'єм води, який відповідає рівню вашого споживання.

Якщо ви зробили замовлення води в один день, то доставка відбувається наступного робочого дня. Графік роботи - з 7:00 до 18:00. Мінімальна сума одного замовлення - 500 грн (якщо йдеться про іншу продукцію, яку можна замовити в компанії "Небесна Криниця" - каву, чай і т. д.). Мінімальний обсяг замовлення води - 2 пляшки по 19 л. Доставка замовлень на території Києва відбувається безкоштовно.

"Небесна Криниця": переваги

Є багато чинників, які виділяють цю компанію серед інших. Це, насамперед, такі:

1. Вода проходить кілька етапів очищення, тому в пляшках вам пропонують цілком безпечний продукт, який не має абсолютно ніякого негативного впливу на організм людини.
2. Якщо ви замовляєте тут воду вперше, вам безкоштовно нададуть її для того, щоб ви спробували її на смак і тоді зробили остаточне рішення, підійде вам вона чи ні.
3. Вода доступна в різних об'ємах. Також вашій увазі пропонуються інші відомі марки питної води.
4. Крім води, в "Небесній Криниці" ви можете замовити чай, каву та обладнання (кулер, помпу та ін.).

Як бачите, компанія "Небесна Криниця" має багато переваг. А найголовніша перевага - це те, що тут піклуються про здоров'я своїх клієнтів. Почніть піклуватися про себе й ви. Замовляйте очищену бутильовану воду "Небесна Криниця". Якість продукції вам гарантована. Заходьте на сайт компанії й робіть замовлення. Або ж просто телефонуйте для цього. І пам'ятайте, піклування про себе починається із дрібниць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.