Покровський виділив кошти на експрес-тести для інфекційної лікарні

Покровський виділив кошти на експрес-тести для інфекційної лікарні
Засновник Громадянського Руху "СВІДОМІ", депутат Луцької міської ради Андрій Покровський виділив гроші Волинській обласній інфекційній лікарні на першочергові потреби закладу для профілактики та боротьби з коронавірусом.

Про це він повідомив у відеозверненні до лучан. Відео опублікували на ютюб-каналі Громадянського Руху, - пише ІА Конкурент.



«Днями президент і уряд запровадили заходи для протидії поширенню коронавірусу в Україні. Добре, що в Луцьку та на Волині ще не підтверджено жодного випадку захворювання. Зважаючи, як події розгорталися у Китаї, Італії та інших країнах, ці дії уряду є правильними. Але покладати надію лише на уряд не варто. На сьогодні усіх лучан з підозрою на коронавірус буде приймати Волинська обласна інфекційна лікарня. Потрібно відкинути політику. Коронавірус – це біда. Біда, яка має нас об’єднати. Саме тому я перераховую грошову допомогу на забезпечення першочергових потреб лікарні: експрес-тестів для виявлення хворих та респіраторів для захисту лікарів. Наголошую ще раз: тут не має бути спекуляцій!" – заявив Андрій Покровський.

Також він закликав бізнесменів, які мають фінансову можливість, допомогти лікарні. Адже медзаклад недостатньо забезпечий усім необхідним, проте буде епіцентром боротьби з коронавірусом на Волині.

"Давайте на власному прикладі покажемо іншим містам, що не потрібно стояти осторонь, а варто самоорганізовуватися та діяти! Як то кажуть у народі: на Бога надійся, але сам не плошай!" – наголосив Андрій Покровський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую...бо це спільна біда і невидима...думаймо за дітей і внуків....бо ця хвороба не питає чи ти багатий чи бідний...поки ще нерозповсюдилася масово, повинні сісти лікарі, влада, бізнесмени і під контролем кожного робити дезінфекційні дії...щоб не було так щою через любов до грошей , ті гроші потім не потрібні були
Відповісти
Андрюха вже себе бачить господарем на Б.Хмельницького№19.Але,чи лучани згідні?Покажуть вибори.
Відповісти
Дякую!
Відповісти
Молодець, свідома людина. Ну бізнесмени, хто перейме естафету, вперед?!
Відповісти
а інші так звані віп бізнесмени і депутати на чолі з Пустоцвітом, чи будемо виписувати собі захмарні премії, у більшості містах України вже з міського бюджету закупляють тести, маски та інше на боротьбу з епідемією, тільки в Луцьку немає мера, будемо думати кого вибирати, де меценат Палиця
Відповісти
чому ненадрукували коментар, пустоцвіт з палицею наказали
Відповісти