Боксерка з Волині здобула перемогу в Лондоні

Боксерка з Волині здобула перемогу в Лондоні
У Лондоні пройшли поєдинки Європейського ліцензійного турніру до Олімпійських ігор в Токіо-2020. Участь у них беруть близько 350 учасників. Загалом буде розіграно 77 олімпійських ліцензій: 50 серед чоловіків та 27 серед жінок.

Серед представників Національної збірної України - ковельчанка, найтитулованіша боксерка, дванадцятиразова чемпіонка України, чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу з боксу Тетяна Коб, пише "КовельPost".

"Тетяна Коб здобуває дебютну перемогу на Європейському ліцензійному турнірі у Лондоні та впевнено крокує далі! Лідер збірної України у вазі до 51 кг перемогла представницю Азербайджану - Анахнім Агаєву", - повідомляє Федерація боксу України.

Тетяна Коб впевнено рухається до кульмінаційних спортивних змагань − Олімпіади-2020, що відбудеться влітку у Токіо (Японія).

Нагадаємо, що Тетяна є рекордсменкою в українському боксі, здобуваючи на чемпіонаті України золоті медалі 12 років поспіль. Крім того, вона є першою українською жінкою-боксером, яка взяла участь в Олімпійських іграх (посіла 5 місце).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Боксерка з Волині здобула перемогу в Лондоні
16 березень, 2020, 09:15