У Ковелі у пожежі загинув пенсіонер

У Ковелі у пожежі загинув пенсіонер
У Ковелі на вулиці С. Петлюри горіла цегляна двоповерхова господарська будівля. На місці пожежі знайшли тіло 57-річного чоловіка.

Подія трапилася учора, 15 березня, о 2 год. 47 хв., - повідомляє Ковельський міськрайвідділ управління ДСНС України у Волинській області, пише "КовельPost".

Так, вогонь знищив перекриття та покрівлю, речі домашнього вжитку, господарчий інвентар, пиломатеріали, дерев’яні заготовки та два деревообробні станки. У результаті пожежі також пошкоджено вікна та двері, покрівлю сусідньої будівлі.

На місці пожежі виявили тіло чоловіка 1963 року народження. За результатами судмедекспертизи встановили причину смерті – серцеву недостатність. Ймовірною причиною займання називають порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Також сьогодні, 16 березня, близько 6-ї години ранку рятувальники отримали виклик на вулицю Володимира Кияна, де горів гараж. Пожежу ліквідували, проте вогонь встиг пошкодити не лише споруду, яка стала джерелом займання, а й два сусідніх гаража.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.