У Луцьку вже від 19 березня можуть перестати їздити маршрутки та тролейбуси

У Луцьку вже від 19 березня можуть перестати їздити маршрутки та тролейбуси
У Луцьку з 19 березня хочуть повністю припинити курсування громадського транспорту в місті.

Про це повідомив радник мера Луцька Ігор Поліщук на своїй сторінці у Facebook.

Про це йдеться у проекті рішень, який розглянуть завтра, 18 березня, під час засідання виконкому Луцької міськради.

"Громадський транспорт, незважаючи на заходи по дезінфекції є одним із найбільших осередків розповсюдження коронавірусу.

Краще потерпіти незручності, тимчасово призупинити роботу й змінити її формат, аніж сотнями ховати лучан на кладовищах", - написав Поліщук.

Він зауважив, обмеження щодо одночасної максимальної кількості пасажирів в транспорті контролювати буде неможливо, так як і наявність в пасажирів засобів захисту, намагання здійснювати такий контроль може призвести до сутичок пасажирів між собою та з водіями/контролерами.

Також він додав, що довезення лікарів, медсестер, іншого персоналу лікувальних закладів Луцька на місце роботи буде забезпечуватися за рахунок місцевих бюджетів, а організовувати цю роботу буде управління транспорту міської ради.

Крім того, сьогодні провели зустріч із керівниками стратегічних комунальних підприємств, установ та організацій, які забезпечують щоденну життєдіяльність міста. Довіз працівників таких закладів буде здійснюватися силами відповідних підприємств, установ та організацій та коштом місцевих бюджетів.

Влада міста рекомендує власникам та керівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям продуктивно використати завтрашній день для організації роботи, завчасно подбати про довіз своїх працівників на роботу та змістити робочий графік зранку та ввечері з урахуванням необхідності більшої кількості часу, щоб дістатися працівникам на роботу.

Нагадаємо, сьогодні заммера Григорій Недопад повідомив, що у Луцьку на час карантину можуть залишити курсувати тільки тролейбуси. Утім, поки це рішення на стадії розробки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому у Європі у всіх країнах де більша загроза інфікування і багато захворівших у містах їздить громадський транспорт?! Це що за ноу-хау від міськради?! Що вони творять?!
Відповісти
Ну це вже явно дах поїхав від старання бути попереду всіх. Повний коллапс хочуть в місті створити. Є безліч випадків коли людині край потрібно кудись поїхати і доведеться через все місто топати. мабуть у них в міськраді вже вірус і гарячка бо якусь маячню несуть
Відповісти
Правильно!
Відповісти
А самі-то на бехах їздять. А холопи най страдають
Відповісти
А з навколишніх міст і сіл як людям добиратись на роботу?Ви не шановні чинуши хоч інколи виходьте зі своїх кабінетів до людей і поцікавтесь як їм живеться....
Відповісти
Кримінальна влада втратила відчуття реальності від корупційних наддоходів.
Чи хтось вважає, що для чиновника (від президента до поліщуків) на іномарці проїзд в тролейбусі чи маршрутці це не особисте приниження?
Тому вони й беззастережно зупиняють метро, поїзди, міський транспорт.
Відповісти
Зауважте, таксі вони зупиняти не збираються.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вже від 19 березня можуть перестати їздити маршрутки та тролейбуси
17 березень, 2020, 19:42