Як «живе» Луцьк без громадського транспорту. ФОТО

Як «живе» Луцьк без громадського транспорту. ФОТО
Від сьогодні у Луцьку припинив їздити громадський транспорт: маршрутки та тролейбуси. Таке рішення ухвалив міський виконавчий комітет, аби запобігти поширенню коронавірусу.

Проте вранці, 19 березня, на зупинках громадського транспорту було повно людей, пише "Перший".

Їздять лише поодинокі автобуси з табличками «Спеціальні перевезення». Таким чином на роботу доставляють медиків та працівників підприємств, які не припиняють роботу під час карантину.

«Мені на роботу треба! Як то нічого не їде? То мають забезпечити мене! - обурюється літня жінка, якій саме сказали про нововведення, - На таксі я не поїду».

Деякі, раніше найбільш завантажені проспекти, тепер – напівпорожні. Натомість чимало лучан пересіли на велосипеди. Схоже, навіть ті, що давно не користувались двоколісним транспортом. Інші йдуть на роботу пішки. Перехожі кажуть, 3-4 кілометри прогулянки – це навіть корисно.

На вулицях – чимало людей літнього віку, хоча саме вони ризикують отримати найбільше ускладнень, якщо захворіють.

Фото Віти Сахнік



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Примусь дурня Богу молитися, він лоба собі розтовче... В нас є коронавірус?
Відповісти
Людей тупо загнали на зубожіння...
Самі свої сраки міськрадівські та обладівські в Буковель повезли на джипах....а бідний народ навіть міського транспорту лишили...нехай било пішки ходить...
А самий головний смотрящий керує областю з Швейцарії...завіряючи громадян, що вони всі винні йому..

Народ дасть свою оцінку діям такої влади...докерувались за рік...
Хам донецький так не виступав по бєспрєдєлу, як ці ізраїльськопіддані...
Відповісти
Схаменіться, будемо шлятись натовпами і згодом буде нікому в маршрутках їздити! Подумайте в першу чергу про себе, потім про своїх близьких, а не про мажорів, депутатів чи ше когось там... Немає коронавірусу бо немає тестів в достатній кількості, а інкубаційний період може бути більше 2 тижнів! Так що краще "перебдєть", чим "недобдєть"
Відповісти
В Італії також думали шутка пізно прийняли міри ось і результат там хаос.А на рахунок доїзду до роботи в кожного є керівник на роботі це його проблема хай думає як доставити людей на роботу
Відповісти
люде мусово потерпіти троха Володимир Олександрович старається скоро забере в пєці вальцмана приватбанк і матимемо по 1000 гривень добавки а коломойський візьме в путіна сто трильярдів рублів і матимемо гроші
Відповісти