Закарпатці, які були у райлікарні на Волині з підозрою на коронавірус, поїхали додому

Закарпатці, які були у райлікарні на Волині з підозрою на коронавірус, поїхали додому
П'ятеро чоловіків, які перебували в інфекційному відділенні Любешівської центральної районної лікарні із підозрою на коронавірус, поїхали додому на Закарпаття.

Про це повідомила директор КНП «Любешівська ЦРЛ» Богдана Іваніва, - йдеться на сайті Любешівської ОТГ.

Нагадаємо, у ніч на 19 березня на перетині кордону Білорусь-Україна прикордонники затримали п’ять чоловіків, оскільки в одного із них була температура більше 38 градусів. Наступного дня чоловіки намагалися втекти із лікарні.

Враховуючи лікарське спостереження, а також задовільний стан чоловіків та відсутність підвищеної температури тіла, лікарі закладу прийняли рішення про недоцільність подальшого перебування зазначених осіб у інфекційному відділенні Любешівської лікарні.

Окрім того, з жителями Закарпаття була проведена роз'яснювальна робота епідеміологічного плану.

Разом з тим, взято згоду про те, що чоловіки усвідомлюють необхідність дотримання протиепідеміологічних заходів та режиму самоізоляції впродовж руху до місця призначення, а також їх проінформували про необхідність невідкладно звернутися до лікувального закладу за місцем проживання.

Супровід зазначених осіб забезпечувала поліція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди!!! Будьте розумні,нам потрібно перечекати дану ситуацію,будучи дома! Памятайте,в якій країні ми проживаємо! Тут діагностують вірус тільки після смерті пацієнта! Наша країна не забезпечена тестами на цю недугу і реальні результати можуть бути в сотні,а може і тисячі разів більшими.Реальну ситуацію ми зможемо побачити тільки через 2 неділі,коли будемо забезпечень частково тестами для перевірки. Ви тільки задумайтесь,яка кількисть громадян повернулась з країн де вирує епідемія за останній тиждень (кожного дня по 30000 людей),все що медики зробили коли вони повернулись,так це Заміри температури,уявіть яка кількість може бути інфікована. В дані ситуації потрібно подумати про себе і своїх близьких,елементарним способом,просто залишившись дома,щоб хоч на декілька відсотків зменшити розповсюдження цієї зарази! Закликаю вас бути розумними!!!
Відповісти
Директора звати Богдан з прізвищем Іванів
Відповісти
Останні новини
Закарпатці, які були у райлікарні на Волині з підозрою на коронавірус, поїхали додому
19 березень, 2020, 18:41