Переваги та недоліки морських перевезень*

Переваги та недоліки морських перевезень*
Ні для кого не секрет, що Китай є однією з головних країн-постачальників безлічі товарів практично для всього світу. Багато хто вважає, що китайські товари не відрізняються якістю. З цим можна посперечатися, адже в даній країні можна знайти дійсно хороших виробників, тільки необхідно враховувати, що і ціна на такі товари буде вищою за середню китайської, але все одно нижче, ніж ціни в наших магазинах. Це означає, що тільки сама людина вирішує, які саме товари вона буде замовляти.

Головною проблемою є перевезення вантажу з Китаю в Україну. Але з m3cargo.com цей процес взагалі перестане бути проблемних, адже їх фахівці вже протягом довгого періоду займаються доставкою вантажу з даної країни, враховуючи всі нюанси законодавства, гарантуючи терміни і якість самої доставки. Вони індивідуально підходять до кожного замовлення, беруться навіть за невеликі партії, тому їх репутація в Україні є високою.

Дана компанія вибрала доставку морським шляхом. Для того, щоб не виникало сумнівів або невпевненості в такому варіанті, розглянемо його позитивні і негативні фактори.

Переваги морських перевезень

• Низька вартість.
При доставці зазначеним способом абсолютно не грає ролі вага товару, адже невеликі партії можна розміщувати на збірних вантажах. Так як судна витримують досить велику вагу, то і помістити на нього можна величезну кількість контейнерів, а, чим більша вантажопідйомність, тим дешевша доставка.
• Зручність.
Зручність полягає у тому, що під час зміни транспорту вантаж не потрібно кожного разу завантажувати в контейнер і розвантажувати з нього.
• Надійність.
Пломбують контейнери при відправнику, а відкривають тільки при одержувачу, тому надійність вантажу гарантується. А морські судна мають малу ймовірність потрапити в стихійне лихо і при цьому втратити контейнери.
• Правильний розмір.
Морські судна спеціально виготовляють таких параметром, щоб вони змогли потрапити в будь-який порт світу без супутніх проблем.
• Універсальність.
Тобто вантаж, яким би він не був: сипучий, рідкий, заморожений і т.д. - може перевозитися на суднах.
• Відсутність максимальних габаритів і кількості вантажу.
• Сучасний підхід до суднобудування, що говорить про його якість.

Недоліки морських перевезень

• Тривалий термін доставки.
В Україну вантаж з Китаю буде йти від 45 до 60 днів.
• Залежність від погодних умов.
• Товару, який швидко псується, не підходить такий варіант.
• Процес завантаження і розвантаження товару є складним і вимагає правильних технологій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.