Барбі: проста іграшка чи стимул для розвитку дитини?*

Барбі: проста іграшка чи стимул для розвитку дитини?*
Яка найбільша мрія кожної маленької дівчинки? Безперечно, це гарна лялька, з якою дитина може придумувати креативні ігри, таким чином розвиваючи свою уяву й фантазію. А це, як відомо, позитивно впливає на загальний розвиток малят. А чи знаєте ви, яка лялька є найулюбленішою серед дітей? Безперечно, це Барбі. Адже кожна дівчинка мріє про красиву ляльку Барбі, із якою можна креативити. Покупка ляльки - відповідальне завдання для батьків, адже для цього потрібно знайти інтернет-магазин, який пропонує продукцію, виготовлену з безпечних матеріалів, які не здатні викликати в дитини алергію чи якось по-іншому негативно вплинути на дитину. Щоб вибрати ляльку, яка відповідає вищезгаданим ознакам, переходьте на toyexpress.com.ua/catalog/kukly-i-aksessuary/kukly-barbie-barbi.

Асортимент ляльок Барбі

Є різні тематичні серії ляльок Барбі. Тому їх вибір не такий уже й легкий, як здається на перший погляд. В асортименті ви можете знайти такі різновиди Барбі:

• ляльки різних професій (співачка, медсестра, поліцейський тощо);
• Барбі разом зі своїм супутником життя Кеном, а також зі своєю молодшою сестрою Скіппер;
• Барбі разом зі своєю подругою Мідж.

Є Барбі, в комплекті до яких додається цілий набір різних суконь або прикрас для волосся. А є й цілі набори-конструктори, із яких можна скласти дім для Барбі. В домі є все необхідне: кухня та всі інші кімнати. В окремих комплектах навіть є домашні улюбленці. Це все має дуже важливу мету - позитивно вплинути на розвиток дівчинки. Адже коли дитини буде добрати для своєї ляльки плаття, робити їй зачіску тощо, то таким чином вона вироблятиме індивідуальний смак. А відчуття смаку дуже важливо формувати в дитинстві. Лялька Барбі чудово посприяє цьому.

Покупка Барбі з домом також позитивно вплине на дівчинку. Адже таким чином у неї будуть формуватися задатки до того, щоб, наприклад, дотримуватися порядку скрізь. А якщо ви купите Барбі із якоюсь іншою лялькою в комплекті, то це ще більш позитивно вплине на фантазію дівчинки, адже вона буде придумувати сценарії розвитку гри, інсценізувати розмови персонажів тощо. Таким чином рівень креативності дитини буде активно зростати, а також будуть удосконалюватися її комунікативні здібності. Тому покупка ляльки Барбі - це не така проста місія, як здається на перший погляд. Адже це впливає на подальший розвиток дитини.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина росла креативною, подаруйте їй ляльку Барбі. Саме за допомогою неї дівчинка стане більш креатичною, що позитивно віддзеркалиться на її майбутньому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Барбі: проста іграшка чи стимул для розвитку дитини?*
19 січень, 2020, 22:35