В опозиції заявляють, що в Миколаїв не пускають людей

В опозиції заявляють, що в Миколаїв не пускають людей
Автобуси з людьми, які прямують на акцію «Вставай, Україно!», не пускають до Миколаєва.

Про це у четвер повідомляє прес-служба партії «Батьківщина», ‒ пише Українська правда.

«На контрольно-пропускному пункті з міста Южноукраїнська зупинили три мікроавтобуси з людьми, які їхали на акцію», ‒ йдеться у повідомленні.

«У самому Миколаєві на вулицях, прилеглих до маршруту слідування маршу, ‒ велика кількість правоохоронців», ‒ додали в партії.

Глава Новоодеського районного «Фронту змін» Юрій Іпатенко повідомляє, що у день проведення акції «Вставай, Україно!» в Миколаєві знято з рейсів автобуси, які їздять за маршрутом Нова Одеса ‒ Миколаїв.

Він також повідомив, що власник компанії-перевізника, що працює за цим маршрутом, ‒ депутат Миколаївської міської ради від Партії регіонів Валерій Буркун. Зараз із Нової Одеси до Миколаєва їздять тільки два маршрутні таксі, хоча зазвичай їх курсує 15. До обласного центру фактично неможливо дістатися. За словами Іпатенка, мешканці Нової Одеси дістаються до Миколаєва приватним транспортом.

Як відомо, зранку у Миколаєві розповсюджували листівки, на яких був змінений час початку акції із 17:00 на 19:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Акція добровільно-примусова.Більшість приймають участь тому,що це оплачується.А чому ж не віддати гроші на якесь добре діло.Є в нас багато таких,кому не помішали б ці гроші,але краще викинути на вітер,щоб нікому не дістались.Нашим політикам дай тільки акцій побільше та різних збіговищ,де людей побільше і любими методами: підкупом,залякуваннями.
Відповісти
не здивували це партія регіонів демократію та стимулюе людей бо ж коли забороняють починаеш розуміти що це правильно бо вони НАС БОЯТЬСЯ
Відповісти
Останні новини
В опозиції заявляють, що в Миколаїв не пускають людей
13 червень, 2013, 16:23