Який кондиціонер обрати для дитячої кімнати?*

Який кондиціонер обрати для дитячої кімнати?*
Уже протягом багатьох років кондиціонери активно використовуються у приміщеннях різного призначення, включаючи дитячі кімнати. Чи обов’язково мати кондиціонер в дитячій? Звісно! Чисте, прохолодне та зволожене повітря – необхідна умова для здоров’я малюка. Разом з тим, дотримання оптимальних кліматичних умов в дитячій дозволяє скоротити кількість захворювань, пов’язаних з органами дихання. Але який саме кондиціонер обрати? Сьогодні можна знайти різні типи кондиціонерів, включаючи пристрої канального, касетного типу, моноблоки, підлогово-стельові кондиціонери та побутові спліт-системи. Однак, якщо мова йде саме про дитячу кімнату, то оптимальним варіантом стане функціональний інверторний кондиціонер, придбати який можна на https://www.bnclimate.com/invertornyj-kondytsioner-ta-jogo-plyusy-i-minusy/.

Якими перевагами вирізняється даний пристрій?

• Функціональність. Інверторні кондиціонери з вбудованими фільтрами здатні не лише очищувати, а й іонізувати повітря. Разом з тим, такі пристрої максимально точно підтримують задані температурні характеристики, що дуже важливо для дитячих приміщень.
• Низькій рівень шуму. Повсякденний рівень шуму інверторного кондиціонера складає 19-25 дБ, що робить його оптимальний пристроєм для спалень та дитячих кімнат.
• Економія коштів. Якщо правильно підібрати потужність пристрою відповідно з умовами, в яких він буде використовуватися, то вам вдасться зекономити до 65% електроенергії.
• Тривалий термін експлуатації. На відміну від традиційних кондиціонерів, термін експлуатації інверторних може сягати 8-12 років.

Як правильно використовувати кондиціонер в дитячій?

Напевно, багатьом із вас доводилося чути про те, що діти частіше починають хворіти саме після встановлення кондиціонера. І дуже часто це правда! Але причина такої тенденції не сам кондиціонер, а неправильна адаптація дітей до температурного режиму та порушення правил монтажу. Для того, щоб уникнути проблем зі здоров’ям малюка, варто поступово адаптувати організм дитини до певного температурного режиму, розпочинаючи ще з грудного віку. Якщо на вулиці спека, температура в кімнаті повинна знижуватися поступово, не перевищуючи 5-ти одиниць за один раз. Крім цього, діти не повинні знаходитися під прямим потоком холодного повітря. Саме з цією метою встановлюють екран-відбивач, який змінює напрямок потоку та сприяє його рівномірному розподілу. Дотримуючись таких вимог ви зможете створити максимально сприятливий мікроклімат в дитячій, не нашкодивши своєму чаду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Який кондиціонер обрати для дитячої кімнати?*
20 січень, 2020, 15:26