«Вставай, Україно!» в Миколаєві. ФОТО. ВІДЕО

«Вставай, Україно!» в Миколаєві. ФОТО. ВІДЕО
У Миколаєві відбувся марш у межах загальнонаціональної акції протесту «Вставай, Україно!»

Під час акції присутні голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк та фракції ВО «Свобода» Олег Тягнибок, ‒ про це повідомляють у прес-службі «Батьківщини».

Спочатку кількатисячна колона рушила центральними вулицями Миколаєва до Каштанового скверу.

У заході беруть участь народні депутати, серед них ‒ члени фракції «Батьківщина» Олександра Кужель, Олександр Бригинець, Роман Забзалюк, Сергій Фаєрмарк. Також на чолі колони ‒ голова Миколаївського «Фронту змін» Вадим Меріков та єдиний кандидат від опозиції на парламентських виборах-2012 у 132-му окрузі Аркадій Корнацький.

Люди тримають плакати з назвами своїх міст, а також плакати «Юлі – волю!», «Януковича – геть!», «Свободу політвʼязням!», «Пенсія – 894 грн. Діти та онуки безробітні. Проживеш?», «Пенсія – 894 грн. Бочка води – 300 грн. Проживеш?», «Нам пахати до смерті, а владі – дерибанити бюджет?», «Снігурівський район за скасування пенсійної реформи!», «Азаров! Де дороги?».

Після цього від шести до восьми тисяч жителів Миколаєва та області зібралися на мітинг біля Каштанового скверу Миколаєва. Нині виступають лідери опозиції.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сила! Встав Миколаїв...
Відповісти
хай апуть-аби не били..маладєц..чого ти ніком -Стецько-підписуєшся.тобі більше пасує-ніколай,арістарх,евдотій,чєбоксар,екібазтус..пре від камсамола..чи від путлєра..активний ти хоч по поглядах далеко за 70 літ..рука права активна-вон як під кожною статею строчиш.. а мозг вже згнив..як горіх..зверху ще крепкий ..а в сердині спорчений..корм ти ,лохторат для разваділ..
Відповісти
встав миколаив постояв постояв ... тай пішов голосувати за партію регіонів
Відповісти
аарон-стецько-кемсемол
Відповісти
Який клас школи пропустив? Вчи соловїну....соромно
Відповісти
суржик ваш-ваша друга державна.депутат сьогодні казав "НЄ ПАСЛЄДНІЙ".ПИШУ ДОСТУПНО ВАМ-ТОЛЕРАНТНИМ "КРАСНОЗАДИМ ЕВРОПЕЙЦЯМ".цікуво чи хтось з вас в такій ситуації як зараз прийшов на мітинг в луганську десь чи в миколаєві?под"..щикі-сцикунці..хіба на "антифашистській"-щоб з роботи не вигнали..
Відповісти
Миколаїв приємно здивував....браво.....не знаю, що сказати даже....
Відповісти
Миколаєв ,молодці!!!!!!!!!!!.Ще є люди ,яким не байдужа доля України.Значить -ще не вмерла Україна.
Відповісти
Останні новини
«Вставай, Україно!» в Миколаєві. ФОТО. ВІДЕО
13 червень, 2013, 18:54