Волинський депутат прокоментував виключення з «Батьківщини». ВІДЕО

Волинський депутат прокоментував виключення з «Батьківщини». ВІДЕО
Депутат Нововолинської міської ради Олексій Буторін (на фото) каже, що про виключення з ВО "Батьківщина" дізнався з газет.

"Відкрив газету. Прочитав", - розповідає обранець громади на відео, яке опублікував ПроНовік.

Депутат каже, що його здивувало незапрошення на зібрання, під час якого його й виключили з партії.

"Вони б висловили свої запитання, чи питання в цьому випадку. І я мав би якось аргументувати свою позицію. І якби не знайшли спільної мови, тоді б приймали відповідне рішення", - каже Буторін.

Прямої причини, каже він, й досі не озвучили.

"Але, виходячи з своєї депутатської діяльності, я роблю висновки, що це торкається того як він голосує в міській раді", - додав депутат.



Водночас він зауважив, що попри виключення залишається "до мозга костєй батьківщиновцем".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
проглядаеться за усім цим крисяча постать замполіта пустовіта. що не встиг розвалити грицюк дорозвалює пустомеля. самє за його вказівкою виганяють з лав партії самих активних опозиціонерів. по повній відробляє баблоси отримані від регіоналів.
Відповісти
Петро Олешко, Людмила Лазаренко, Анатолій Бірюков, Антон Сосновський, Рустам Дьячук, Олександр Хоміч, Ігор Лех, В’ячеслав Рубльов, Віктор Кобринчук, Олександр Кирильчук, Петро Савчук, Тарас Бас, Роман Бондарук, Валерій Бондарук, Андрій Осіпов, Олексій Буторін... Це послужний список найбільшого зрадника "Батьківщини" - Григорія Пустовіта. Рвучись до нардепівського корита на свому шляху він змітає усіх, хто може перешкодити йому у досягненні мети. Не зупиняючись навіть перед тими, хто ще вчора протягував йому руку допомоги. Хто наступний? Зупініть політичного ката!
Відповісти
Ще забули написати про десятки тих чесних та порядних бютівців, які самі написали заяви про вихід з партії, аби тільки не ототожнювати себе із Пустовітом.
Відповісти
З Пустовітом може себе ототожнювати тільки член партії "Батьківщина". А бютовці (УСДП, ПРП і т.д.)-обєднана опозиція.
Відповісти
Гріша Пустовіт, поверни нам ті гроші, яки ти у нас вкрав під час виборів!!!
Відповісти
Таке враження,що БЮТ знаходиться серед перерахованих обіжених. Я знаю, що половина виключених - це точно не робота Пустовіта Ці люди спрацювали самі на себе.
Відповісти
Гріша, ти і нам забув заплатити за роботу на виборах
Відповісти
Хіба він один забув заплатити гроші за роботу на виборах? Такий обіцяльник у нас не один,притягнути б всіх за шахрайство до відповідальності.
Відповісти
Извините Root, но не вся партия "Батьківщина" в Нововолынске - это позор! Рядовые члены партии - это очень порядочные и действительно патриотические люди, которые, к сожалению, доверились алчным и циничным политиканам. Про оборотней в партии "Батьківщина" должен знать каждый!!! В Нововолынске большинство депутатов от партии "Батьківщина" используют бренд "Батьківщина" только для победы на выборах, и плевать они хотели на обычных людей. Мы для них только "голоса".

Я хочу обратится ко всем лжебатьківщиновцам с советским мышлением и неукротимым желанием целовать "большую задницу" ради собственной наживы: "Перестаньте порочить партию!!! Перестаньте насиловать "голоса" Нововолынцев!!! Бог видит всё.

15.06.2013 "Патріот" задал вопрос: "Коли вже зробите громадську органiзацiю Спiльна думка? Треба людей залучати. Повiдомте на сайтi." Уважаемый "Патріот", меня очень радует тот факт, что всё больше и больше жителей нашего города просыпаются, активизируются и понимают что порядок, в нашем доме, под названием Нововолынск, зависит от каждого жителя этого Дома. И то что творится беспредел в нашем горсовете - это не "их" вина, это пассивность и равнодушие каждого. Именно поэтому много обычных, но очень активных Нововолынцев, живущих в разных частях нашего города, с разными статусами и политическими взглядами уже начали объединятся, так как это сделали депутаты из депутатской группы "Спільна думка". И насколько я слышал планируется регистрация громадської організації "Спільна думка". И суть не в названии, оно может быть совершенно другим, суть в качестве. Как же хочется чтоб там были истинные патриоты Нововолынска, которые не будут терпеть "мусор" в своём Доме.

Відповісти
Згідно з "Положенням про депутатську фракцію ВО"Батьківщина" депутат немає права входити в будь-яку групу.Буторіну розяснили і дали можливість вибрати: фракція чи група.Він вибрав групу. Ця група створена головою міськ. організації партії регіонів та депутатами-підприємцями. Це їхня "Спільна думка".Про нововолинців ніхто там не думає,про наповнення міського бюджету тоже. Мета - захист свого бізнесу(зменшення орендної плати,безкоштовне підключення та користування міськими комунікаціями...)Що зробила "СД" для пакращення життя нововолинців? Нічого.
Анекдот. Президент: МИ стали жити краще.
Народ: Ми раді за вас
Відповісти
Не вся партия "Батьківщина" в Нововолынске - является оборотнями! Рядовые члены партии - это очень порядочные и действительно патриотические люди, которые, к сожалению, доверились алчным и циничным политиканам. Про оборотней в партии "Батьківщина" должен знать каждый!!! В Нововолынске большинство депутатов от партии "Батьківщина" используют бренд "Батьківщина" только для победы на выборах, и плевать они хотели на обычных людей. Мы для них только "голоса".
Я хочу обратится ко всем "лжебатьківщиновцам" с советским мышлением и неукротимым желанием целовать "большую задницу" ради собственной наживы: "Перестаньте порочить партию!!! Перестаньте насиловать "голоса" Нововолынцев!!! Бог видит всё.
Меня очень радует тот факт, что всё больше и больше жителей нашего города просыпаются, активизируются и понимают что порядок, в нашем доме, под названием Нововолынск, зависит от каждого жителя этого Дома. И то что творится беспредел в нашем горсовете - это не "их" вина, это пассивность и равнодушие каждого. Именно поэтому много обычных, но очень активных Нововолынцев, живущих в разных частях нашего города, с разными статусами и политическими взглядами уже начали объединятся, так как это сделали депутаты из депутатской группы "Спільна думка". И насколько я слышал планируется регистрация громадської організації "Спільна думка". И суть не в названии, оно может быть совершенно другим, суть в качестве. Как же хочется чтоб там были истинные патриоты Нововолынска, которые не будут терпеть "мусор" в своём Доме.
Відповісти
Останні новини
Волинський депутат прокоментував виключення з «Батьківщини». ВІДЕО
14 червень, 2013, 08:04