В Одесі свободівці та їхні противники вчинили масову бійку. ФОТО

В Одесі свободівці та їхні противники вчинили масову бійку. ФОТО
Під час зустрічі народного депутата України Ірини Фаріон (ВО "Свобода") з одеситами трапилася бійка між свободівцями та їх противниками.

Внаслідок бійки постраждали щонайменше двоє людей, можливо, один міліціонер та один журналіст, - пише Газета.ua.


Приблизно 50 міліціонерів намагалася розігнати учасників бійки, але сутички не припинялися. Правоохоронці довелося викликати на підмогу "Беркут".

Загалом до Одеського культцентру прийшли близько 100 представників обох "таборів".

Як відомо, раніше Одеський обком КПУ оприлюднив свої рекомендації у зв'язку з планами Фаріон представити в Одесі книгу "Мовна норма: знищення, пошук, віднова".

"Одесити категорично проти того, щоб заїжджі емісари повчали їх, якою мовою вони мають спілкуватися, кого в нашій історії мають вважати героями і кого - ненавидіти", - заявили в КПУ.

"Рекомендуємо при спілкуванні не робити помилки ... і знати різницю в написанні між словом "облігація" або "аблігація". Також прохання не "екать", а слово "Одеса" потрібно вимовляти м'яко, через голосну літеру "е" і, обов'язково, з двома літерами "с", - передали Фаріон комуністи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зачем эта фашистка приезжала в Одессу,это спланированная провокация.Ведь она знает ,что ее здесь ненавидят,а лезит специально,навязывать свой фашизм нам истино русскоязычным одесситам.Вон с Одессы!!!
Відповісти
Вольдемар,больше всего,со своим фашизмом ЛЕЗИТ твоя ПРовокаторов и комунисты-сталинисты! Ты же,тоже признаёшь только один язык - русский.Значит ты и твои соратники - РУССКОЯЗЫЧНЫЕ ФАШИСТЫ!!! И какая разница между вами и ФАШИСТАМИ НЕМЕЦКОЯЗЫЧНЫМИ или ИТАЛЬЯНСКОЯЗЫЧНЫМИ!!! РУССКИХ ФАШИСТОВ - ВОН ИЗ УКРАИНЫ!!! Россия вас ждёт,в ТАЙГЕ ДЛЯ вас РАБОТЫ МОРЕ!!!
Відповісти
Хоть тресни, а Львовскую СС "Галычина" заштукатурить под патриотов не сможеш.
Да и карательный батальон "Нахтигаль" тоже многие помнят.
Відповісти
В 2009 ТягніВбоку добре заїхали по пиці в Севастополе.
Відповісти
Фаріон фашизм не нав'язує, а щиру патріотичну думку розумного, свідомого українського народу, хоча вона може трохи робить це аж занадто:). Я сам родом із Одеси, але нормально володію як російською так і українською мовами, чого і всім бажаю. Доречі, більша частина Одеси виступає за єдину державну УКРАЇНСЬКУ мову!!!
Відповісти
бред - неделю отдыхал в Одессе - так мовы не слашал нигде...
Відповісти
Те, що ти її не чув, не означає, що одесити проти української мови, як державної, а говорять вони і будуть говорити на тій мові, на якій їм зручно і це їхнє право і ніхто цього заборонити їм не може!!!
Відповісти
Чим більше бачу "антіфашистів" - тим потрібніша мені видається "Свобода"
Відповісти
Misha,ти особисто знайомий з Фаріон?Думаю що ні.А я її знаю особисто і давно.Хай пробачать мене жінки,але вона рідкісна дура і не в переносному,а в прямому сенсі.Колись познайомишся з нею,сам зрозумієш:)
Відповісти
Ну те, що вона дура, це факт,але мова іде про одеситів і якись незрозумілий фашизм.
Відповісти
РЕБЯТА! А ДАВАЙТЕ, ТИПА, ЖИТЬ ДРУЖНО, ДА!

Я, вот, не могу никак понять, откуда растут ноги украинского национализма? З якойы такойы джализовойы дупы?
Чёрные волосы и карие глаза занесли в украинский генофонд турки и цыгане. Скажем прямо - именно турки порядочно подпортили гнилым семенем генофонд, злякалысь росиян, развернули свои отряды и вернулись в Турцию. А бедные згвалтованые, сплюндрованые, униженные и оскорблённые жертвы-украиночки не поделали абортов, не покончили собой, а нарожали турченяток и поназывали их Орэстамы, Мэколамы, Тарасамы, Лэсямы, Уксанамы и т.д.
Так что в украинских венах течёт очень много турецкой крови. С такой сомнительной историей украинцы, просто, обязаны быть самыми фанатичными интернационалистами и гуманистами.
Відповісти
Дорогой кацапчук Сухарев уезжай поскорее с этой ненавистной Украины,где много ненавистных тебе черноволосых и кареглазых украинцев в родной Кацапстан.
Відповісти
Є у нас державна мова і навіщо нам друга мова,як державна? А хто хоче нехай говорить на якій хоче мові.
Відповісти
Останні новини
В Одесі свободівці та їхні противники вчинили масову бійку. ФОТО
14 червень, 2013, 08:21