Міліція обшукала офіс волинського депутата і вилучила документи. ВІДЕО

Міліція обшукала офіс волинського депутата і вилучила документи. ВІДЕО
У Нововолинську правоохоронці вилучили документи з офісу ОСББ "Містечко", яким керує депутат міської ради Руслан Володарчик.

Так міліція відреагувала на скарги мешканців будинків 5-го, 6-го та 15-го мікрорайонів, які обслуговує ОСББ, - пише Нововолинський інформаційний портал.

Найбільша біда людей - протікає дах. Особливо страждають помешкання на останніх поверхах. Навіть коли працівники, яких прислали з ОСББ, відремонтували дах, через певний час він знову пропускав воду.

Тож, люди поскаржилася на ОСББ та його керівника в міську раду і навіть прокуратуру.



5 червня працівники відділу по боротьбі з економічною злочинністю провели обшук ОСББ "Містечко". Вилучили документацію та бухгалтерські документи.

Тривають слідчі дії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі розуміють, що це заказний матеріал.Надаємо до розгляду коментарі з порталу NVIPу.Тут все буде Вам зрозуміло.
#12872 Надіслав Гість (гість) 14 Чер 2013 17:34.



Я хочу встать на защиту ОСБб. Нашему дому уже 18 лет. Со времен ЖЕКОВ в подьездах даже не делали побелку. Входные двери были сломаны, крыша вечно текла. Нельзя было сделать ремонт в квартире . Дети играли просто на траве. Не было детских площадок. Сейчас все подьезды побелены и покрашены. Двери отремонтированы и крыша не течет. Это явная провокация. Я довольна ОСББ, а людям никогда не угодишь.


відповісти
цитувати


#12858 Надіслав Гість (гість) 14 Чер 2013 09:52.

В місті відбуваються політичні переслідування мером депутатів Владарчика Р. та Буторіна О.!

Вони стали не угодними лише за те що виступили проти розкрадання бюджету, голосували проти ремонту дахів по 260 грн за м кв., проти закупівлі харчів для дітей за завищеними цінами, проти приватизаціїї приміщення "Львівської жінки" за ціною в тричі нижчою від ринкової, голосували проти продажу землі "курчаку" на 2000000,00 грн дешевше!

А це все стосується бізнесінтересів МЕРА!
відповісти
цитувати


#12863 Надіслав Анатоль 14 Чер 2013 13:53.

Хочу додати. Це переслідування за іншодумство та політичні переконання. Маємо суцільніі порушення Розділу ІІ "Права, свободи та обов'язки..." Конституції України, "Декларації прав людини ООН", "Європейської Конвенції прав з людини" та безлічі інших документів - Хартій, Меморандумів, Постанов Європейського суду ратифікованих державою Україна у різні роки. Вікторе Борисовичу, отямтеся! Зараз не середина 50-років минулого століття. Надворі давно ХХІ ст. Ви хочете, щоби про вас знали у Новій Зеландії?
відповісти
цитувати


#12856 Надіслав опель-астра 14 Чер 2013 09:34.

Люди!!! Схаменіться!!!Я маю квартиру на 5-му мікр. буд.17.За часів ЖЕКу, там дійсно біла ЖЕСТЬ!!!Зараз: ремонт в під"їзді, світло в арках, поручні, а найголовніше-дитячий майданчик!!! Зараз живу в місті....Можете подивитись на під"їзд по вул.Грушевського 15. Вже майже рік йдучи додому, на голову капає...стіна вся мокра аж до 3-ого поверху. В під"їзді прибираємо самі та змінюємо лампочки.Дит.майданчик татусі самі ремонтують, а мамочки-фарбують. Ви б краще подивились на те, що Влодарчик вже зробив!!!Цінуйте господаря, бо можете мати гіршого(ЖЕК)!!!А поливати брудом може тільки наш мер-за непокору, а Ви-його підтримуєте!
відповісти
цитувати


#12849 Надіслав nika 13 Чер 2013 18:46.

Як оперативно реагує відділ по боротьбі з економічною злочинністю. Це добре,що на заяви людей є реагування. Я тільки одного не розумію,знову ж таки дивної вибірковості. Коли землю "Курчаку" продали на половину дешевше відділ не "наїхав" на міську раду. А це шалені кошти. А тепер цікавий момент у ситуації з ОСББ Р.Влодарчика. Я уважно дивилась ролик,там прозвучала цифра у 1грн.20 коп. за м.кв. площі це тариф за послуги ОСББ з кожної квартири? Слухайте,я в ЖКП плачу стільки ж,та за 13 років мого проживання у квартирі один раз працівники ЖКП побілили вапном стелю у під'їзді. Два чи три рази за літо косять траву суто біля під'їзду,п'ять метрів від під'їзда гадюки у хащах скоро повзати будуть. Асфальту піля під'їзду нема в дощ болото місимо,ноги об каміння викрутити можна. Діти біля під'їзду граються камінням з так званої дороги. Ні тобі майданчика,ні пісочниці,ні качельки. Головне,щоб гроші вчасно сплачували,бо довідку не дадуть.

Хочу розібратись,то реально сплачуючи 1.20 грн.,за кв.м.,щоб було біля під'зду,хоча б так як біля під'їздів і у дворі де ОСББ "Містечко"?

П.С. До речі,часто гуляю з дитиною біля 9-ти поверхового кооперативного(як колись казали) будинку на 15-му,здається це 20 будинок,і зо 2 тижні тому чула розмову його мешканців,вони теж збирають на ремонт даху по 500 грн. з квартири. Але там зовсім інший голова кооперативу,вони не в складі ОСББ "Містечко".
відповісти
цитувати


#12848 Надіслав Анатоль 13 Чер 2013 18:12.

Подивився сюжет ТТІ (журналістське розслідування) зі першої до останньої хвилини. У зв'язку із цим, три запитання: 1) Якби Р.Владарчик не входив до опозиційної депутатської групи "Спільна думка" то КТ ТТІ провело б таке розслідування? 2) Якщо я проведу журналістське розслідування по імовірному викраденню КТ "Львівська жінка" та використання його майна іншою організацією, КТ ТТІ покаже це відео по своїх мережах, як показувала мої фільми про Нововолинськ, "ЛЖ"? 3) Чи покаже КТ ТТІ іще одне моє відео по засиллю російської мови (русифікації) у його поздоровчих роликах? Чекаю відровіді.
відповісти
цитувати


#12850 Надіслав nika 13 Чер 2013 18:39.

Пане Анатолій,а мені цікаво чи після Вашого розслідування про викрадення "Львівської жінки" так само відділ по боротьбі з економічною злочинністю увірветься до тих,хто її викрав та вилучать документи,бухгалтерію? Думаю,що ні.
відповісти
цитувати


#12844 Надіслав root 13 Чер 2013 16:30.

Сам жив і живу зараз у будинку, який обслуговує ОСББ. Хочу сказати, що основою любого ОСББ є люди. Якщо люди вчасно платять гроші, погоджуються на нормальні тарифи то і будинок процвітає - там і ремонт робиться і криша ремонтується і крани міняються ітд. Але нажаль, у переважній к-сті випадків люди здавати гроші на якісь покращення, ремонти ітд. самі відмовляються. А коли починає капати зі стелі починають шукати винних..

Ще один нюанс - як тільки мова заходить за дах так відразу нижчі поверхи від цієї проблеми відхрещуються.. їм жеж нічого не капає..

Я пригадую як рік тому у 26 будинку на Луцькій вулиці здавали кошти на ліфт.. Звониш у квартиру, виходить звідти "тіло", яке ледь на ногах тримається і у відповідь чуєш - "я здавати ніяких грошей не буду бо у мене їх не має!" Ага.. на горілку кожен день є, а на ліфт чи на дах не має. То про що тут можна говорити?
відповісти
цитувати


#12845 Надіслав Гість (гість) 13 Чер 2013 16:59.

100% правда. я теж маю квартиру у тому будинку. на дах не здають, бо на нижніх поверхах живуть. так само і ліфтом не користуються. А якби поремонтували, то і на 2-й поверх ліфтом їздили. Такий вже в нас народ((( Добре хоч ми ті квартири приватизували, а то і того б не було.
відповісти
цитувати


#12871 Надіслав Гість (гість) 14 Чер 2013 16:56.

хто ще може дивитись новини на ТТІ і вірити усьому.. немаю нічого проти працівників ТТІ, але.. всі вже давно знають, що це куплений канал, тому на замовлення та славу мера вся інформація й подається.... от як розкрадаються великі кошти нашими чиновниками, напр. виділяється по 300 тис.. на ремонти памятників чомусь не розказують..і про дахи забувають відразу.... ця проблема є не тільки в будинках ОСББ а й у ЖЕКів. це затяжна тема, з якої Влодарчику Руслану можна зробити один висновок -" Всегда найдется кто-то, кому не нравится, то что ты делаешь. Это нормально. Всем подряд нравятся только котята... Отто фон Бисмарк".
Відповісти

Дуже цікавий алгоритм: протікає дах - мочимо опозиційного депутата, голову ОСББ. От мене ЖЕК обслуговує. Дах над квартирою хронічно дірявий. То тепер я напишу заяву в міськраду і прокуратуру - і міліція негайно обшукає ЖЕК, вилучить геть усі документи і місяць їх буде вивчати? О!.. І нам не будуть нараховувати квартплату?.. Супер.
А дахи течуть по всьому Нововолинську. Значить, робимо так. Пишемо на мерію заяви щодо дахів у прокуратуру, прилітає УБЕЗ - і хоп! Обшук у міськраді! Виїмка всіх документів. Паралізація роботи всіх бюджетних структур. Скандал на всю країну. Викривальна піна у всіх ЗМІ. Фото мера і його першого заступника (з комуналки) на всіх сайтах. І все через кілька дірявих дахів! Супер!
Треба взяти цей метод на озброєння.
А по Волині ж як дахи течуть і хати підтоплює! Дайош обшук в облраді й облдержадміністрації!!!
Простіше кажучи - тупа заказуха по Влодарчику. Не догодив.
Відповісти
Останні новини
Міліція обшукала офіс волинського депутата і вилучила документи. ВІДЕО
14 червень, 2013, 09:00