Луцька «Фелічіта» святкує 10-річний ювілей*

Луцька «Фелічіта» святкує 10-річний ювілей*
Десять років тому у Луцьку з'явилася перша піцерія «Фелічіта». 14 червня 2003 року її Гості дізналися, яка на смак справжня італійська піца, зготовлена на живому вогні у дров’яній печі.

«Фелічіта» на Соборності, 11 стала початком мережі піцерій. Мало того: вона стала взірцевою з точки зору ресторанного професіоналізму та поваги до Гостей. Усі, хто зараз є директорами ресторанів компанії ГРАНД ПЕРСОНА, починав із роботи офіціанта у піцерії «Фелічіта». Тепер вони зізнаються: ця школа стала для них унікальною, дала не просто роботу, а справу всього їхнього життя, яку тепер люблять, якою дорожать та пишаються.

Сьогодні справжньою італійською піцою смакують не лише у Луцьку, а й далеко за межами. А ми з нагоди ювілею поставили кілька питань директору напрямку піцерія «Фелічіта» Тетяні Гнасюк.

- Коли десять років тому в Луцьку з’явилася «Фелічіта», вона була першою у «піцерійній» справі у Луцьку?

- Ні, ми не були першими. Але тоді у Луцьку була лише одна піцерія - на вулиці Лесі Українки, і нічого подібного більше не було.

Ідея відкриття піцерії абсолютно нового формату була на той час актуальна для нашого міста. Справжня італійська піца з дров’яної печі спричинила фурор. Тонке тісто, відсутність горілки у ресторані було несподіванкою для Лучан. І потрібен був час, аби наші Гості зрозуміли, що піцерія «Фелічіта» - це початок нової культури сімейного відпочинку.

Сьогодні, через 10 років, ми бачимо результат – Лучани хочуть і вміють гарно та смачно проводити час.



- У вашому закладі виключно італійська кухня?

- Так. У нас працює шеф-кухар, який спеціалізується на італійській кухні. Крім того, наші майстри їздили навчатись до Італії. Періодично у наш заклад приїздять італійці і діляться власними новинками, проводять майстер-класи.

Ми постійно працюємо над оновленням меню, пропонуємо нові страви. Важливо не просто слідувати італійським тенденціям, а й імпровізувати, адже це один з головних принципів італійської кухні.



- Якщо підсумувати, що було найскладнішим за ці 10 років життя піцерії?

- Найважче – налагодити роботу колективу. На сьогоднішній день у піцерії «Фелічіта» працює 118 працівників, і кожного з них потрібно почути та допомогти. Інакше людина не зрозуміє, що від неї вимагають. Тоді не буде злагодженої роботи ресторану.

Тому навчанню ми приділяємо дуже багато часу, аби всі були об'єднані єдиною місією та рухались як суцільний механізм.

Працівники компанії ГРАНД ПЕРСОНА завжди мають можливість кар'єрного росту. Особисто я пройшла шлях від офіціанта до директора напрямку.

Всі керівники наших ресторанів теж починали з посади офіціанта в піцерії «Фелічіта». У нас дійсно є все для того, аби молодь змогла себе реалізувати.

До речі, коли я тільки потрапила на роботу у «Фелічіта», у мене був своєрідний стрес: я не відразу зрозуміла жорсткий стиль керівництва Олега Бровіна. Він був дуже вимогливим. Раніше я вже працювала офіціантом, але з такою ретельністю, увагою до дрібниць в роботі не зустрічалася. Згодом я зрозуміла: він дуже відповідально ставиться до роботи тих закладів, які створив.

У хорошому ресторані дрібниць немає! Все потрібно виконувати на 100 відсотків - навіть не на 98. Попрацювавши десять років, я кожен день переконуюсь, що це одна з основ нашого успіху.



- Скільки піцерій «Фелічіта» працює в Україні сьогодні?

- Шість піцерій – три у Луцьку, і по одній у Львові, Буковелі та Шацьку. Скоро плануємо відкриття ще одного закладу у Луцьку.

- Піцерій сьогодні немало. Та попри це у вас є багато переваг, одна з яких – унікальний 10-річний досвід роботи. Що ще робить вас особливими?

- Ми позиціонуємо себе як заклад сімейного відпочинку. Тобто, у вихідні дні у нас святкують дитячі дні народження, люди приходять сім'ями і просто відпочивають. У будні це, зазвичай, ділові зустрічі та розмови.

Сьогодні для нас найголовніше - це здорова їжа. Тому дуже велику увагу ми приділяємо якості продуктів. Людина, яка смачно та корисно поїсть, обов'язково повернеться знову.

До того ж, ми намагаємось передбачити бажання наших відвідувачів і перевершити їхні очікування. Якщо до нас прийде мама з дитиною і попросить приготувати манну кашу, то ми її приготуємо.

А найвищою відзнакою для нас є не публічні визнання в ЗМІ і навіть не таблички телевізійних шоу-програм, а хороші слова, щирі усмішки, гарний настрій наших Гостей, які уже 10 років з нами! Щиро дякуємо Вам за прихильність.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нет у вас итальянской пиццы. И чтобы вы не рассказывали.
Відповісти
Саме вона, італійська. Ну принаймні в Італії така ж.
Відповісти
Фігня то, а не піца, моя дружина кращу готує :-)
Відповісти
А в моєї гірша виходить. Нам в програму - Міняю жінку. Жарт :)
А загалом класна піца в Фелічіті. Вітаю. Ще б грошей побільше, аби мати можливість частіше заходити туди
Відповісти
З майонезом, куркою і фасолью?
Відповісти
Ой, хлопці, і чого ви такі злі? Класна піца в Фелічіті, щоб ви не говорили. І взагалі там класно, легко і смачно. Щирі вітання всьому колективу та побажання "Так тримати!".
Відповісти
Я працював в бровіна і знаю що це поліська піца створена справжніми поліськими професіоналами.
Відповісти
Останні новини
Луцька «Фелічіта» святкує 10-річний ювілей*
14 червень, 2013, 10:44