Де придбати стильне та якісне дитяче взуття, не виходячи з дому*

Де придбати стильне та якісне дитяче взуття, не виходячи з дому*
Карантин «поставив на паузу» роботу багатьох фізичних магазинів, тож українці почали шукати альтернативи і масово перейшли на онлайн-шопінг. Особливо побільшало турбот у батьків, котрим потрібно дбати не лише про себе, а й пильніше слідкувати за потребами своїх діток, купуючи їм одяг і взуття в інтернеті.

Але що робити, коли гортання сторінок із численними пропозиціями забирає багато часу та сил, і навіть, здавалося б, прискіпливий вибір не гарантує якість замовленого товару? Вихід є – перевірені часом онлайн-магазини із реальними відгуками задоволених клієнтів. Один із таких – луцький магазин дитячого взуття «Boots4kids».

«Я виховую донечку, тому знаю як часто буває важко підібрати взуття, що б не лише подобалося дитині, а й було максимально зручним, виконаним із безпечних матеріалів. Так і виникла ідея відкрити власну справу», – поділилася власниця «Boots4kids» Юлія.

У магазині «Boots4kids» можна знайти кросівки, мокасини, чобітки, сліпони, туфельки для будь-якої події і на будь-який смак з натуральної шкіри, текстилю чи екоматеріалів, починаючи від 16-го розміру і до 36-го.

Батьки точно можуть бути впевненими, що взуття «сяде» на дитину бездоганно, адже довжину у кожній парі міряють вручну, а також буде максимально комфортним завдяки зручним устілкам із супінаторами. Прискіпливо у магазині ставляться й до якості, пропонуючи взуття від надійних виробників із Польщі, Туреччини, України, Китаю.

«Моя донечка – головна модель», – каже засновниця «Boots4kids», засвідчуючи, що кожна пара у магазині обрана як для себе.

Порадують батьків і ціни у «Boots4kids» – вартує пара дитячого взуття у середньому лише 300 гривень. Переглянути асортимент та замовити для свого чада взуття, що точно стане улюбленим, можна в Instagram, у Facebook, Viber (+380 99 443 10 14), Prom.ua чи на Bigl.ua.

Доставку магазин дитячого взуття «Boots4kids» здійснює у будь-який куточок країни за допомогою «Укрпошти», «Нової пошти» та «Justin».

У межах Луцька доставка від «Boots4kids» – безкоштовна. Окрім того, мешканці Луцька можуть скористатися додатковою перевагою – обрати потрібну модель та приміряти взуття безпосередньо удома.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.