У Луцьку підготують спортзали для розміщення хворих на коронавірус

У Луцьку підготують спортзали для розміщення хворих на коронавірус
В обласному центрі Волині у середу, 25 березня починається підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих на коронавірус середньої важкості.

Про це пише на своїй сторінці у фейсбуці нардеп Ігор Палиця.

Депутат зазначає, що після безконтрольного повернення громадян з країн центральної Європи, на західній Україні останніми днями різко почала зростати кількість людей з ознаками пневмонії.

"З завтрашнього дня в місті Луцьку починається підготовка приміщень двох критих спортивних залів для можливого розміщення хворих середньої важкості. Ми розраховуємо закупити і обладнати додатково тисячу ліжок, окрім базових лікарень.

На жаль, на сьогодні керівництво Кабміну не хвилює нічого, пов’язаного з боротьбою з епідемією та змінами до бюджету по виділенню коштів для боротьби з короновірусом! Ні одного проекту законопроекту, в яких би ішла мова про виживання людей і економіки України, окрім диких намагань пооштовхнути продаж землі, немає.

Я звертаюся до всіх керівників обласних і місцевих органів влади, до бізнесу- друзі, схоже розраховувати ми можемо тільки на самих себе! Давайте гуртуватися в рішеннях, ділитися досвідом і робити все для спасіння України і українців!
Часу не залишилося зовсім!
І дай БОГ, щоб всі ці додаткові ліжка до закінчення пандемії простояли пустими, а люди залишилися не ураженими", - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Може ще на стадіоні.Такі хворі потребують ізоляції і доступу медпрацівників в повному захисті.Госпіталізації підлягають хворі з порушенням функції дихання.Все.Фантазії залиште для інтернету.
Відповісти
Краще б Вони політики пустили б кулю собі в лоб!!!!!!!!!
25 років грабували людські гроші нажили статкі,сукі тварі!!!!!!!!!!
Треба ЛЮДЯМ ГОРТУВАТИСЬ ПРОСТИМ І ТРУСИТИ ЗА НОГИ ТИХ П....ІВ ЯКІ НАС ГРАБИЛИ 25 РОКІВ І КУПЛЯТИ АППАРАТИ ДЛЯ ЛЕГЕНЬ ЯКІ ЗБАГАЧУЮТЬ КРОВ КИСНЕМ!!!!!!!!!
ЇХ В УКРАЇНІ МОЖЕ 3ШТ. Е?,А НЕ 15ШТ ЯК ПОКАЗАЛИ ПО НОВИНАМ НА ВСЮ УКРАЇНУ!!!!!
ТВАРІ!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підготують спортзали для розміщення хворих на коронавірус
24 березень, 2020, 22:42