Офіційно підтвердили один випадок коронавірусу на Волині

Офіційно підтвердили один випадок коронавірусу на Волині
24 березня лабораторно підтвердили 29 випадків захворювання на коронавірус COVID-19, один з них - на Волині.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Зокрема, учора, 24 березня, підтвердили коронавірус у таких областях: Чернівецька область – 13, Київська область – 7, Запорізька область – 2, Тернопільська область – 2, м. Київ – 2, Волинська область – 1, Луганська область – 1 та Одеська область – 1.

Станом на 7 год. 25 березня на території України зафіксували 113 випадків захворювання на коронавірус COVID-19 у 13 областях та м. Києві, а саме: Чернівецька – 38 (1 померла), м. Київ – 31, Київська – 22, Івано-Франківська – 5 (1 померла), Тернопільська – 4, Дніпропетровська – 2, Житомирська – 2 (1 померла), Запорізька – 2, Львівська – 2, Волинська – 1, Донецька – 1, Луганська – 1, Одеська - 1 та Черкаська – 1. Виписали після лікування 1 особу (Чернівецька область).

Нагадаємо, у суботу, 22 березня, стало відомо про перший випадок виявлення захворювання на COVID-19 у Луцьку експрес-тестом у мешканця села Липини Луцького району. Чоловік є співзасносником відомого на Волині підприємства, приїхав з відпочинку у Франції і мав відповідні для коронавірусної інфекції симптоми.

Деякий час він перебував на самоізоляції, згодом відчув симптоми та здав матеріали для тесту.

За інформацією видання, експрес-тест показав інфікування коронавірусом і у іншого співзасновника цього ж підприємства, який був разом з колегою на відпочинку.

Станом на ранок 25 березня стало відомо про лабораторне підтвердження одного з випадків. Ймовірно, йдеться про одного із цих двох чоловіків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ймовірно... Нащо тоді писати, якщо не володієте достовірною інформацією.
Відповісти
А чого ви не пишете що це фірма пан курчак?
І скільки там людей працюе?
Фамілія його мартиняк!!!!!!!
Відповісти
А чого ви не пишете що це фірма пан курчак?
І скільки там людей працюе?
Фамілія його мартиняк!!!!!!!
Відповісти
Один дав хабар і одразу виздоровів, а інший не додумався до такої підлості, мабуть новачок в бізнесі і на курорт їхдив по блату.
Відповісти
Тим часом в Липинах в Епіцентрі, люди ,які приїхали з закордону стоять у щільні величезній черзі без масок і кашляють один на одного. Персонал Епіцентра не котролює чергу на вулиці і самі не носять маски.
Відповісти
Весь вірус привізний, "імпортний", завдяки брудним, бл**овитим бізнесменам і депутатам.
Відповісти
Напишіть, будь-ласка, хто це, або хоча б в яку амбулаторію вони ходили! Всі кричали, что власники Курчака ходять на роботу і всіх заражають! Але ніхто не думав, що ті двоє власників не ходять по аптеках, супермаркетах і поліклініках, тобто шансів пересіктися з ними якраз не було! А от зі скількома людьми пересіклась ця мати з дитиною, в скількох маршрутках, аптеках і супермаркетах???? І чи так вже вони сидять на карантині??? Блін........
Відповісти
Останні новини
Офіційно підтвердили один випадок коронавірусу на Волині
25 березень, 2020, 08:46