У Ковелі снігоочисну техніку досі не почистили від бруду, ‒ головний комунальник міста

У Ковелі снігоочисну техніку досі не почистили від бруду, ‒ головний комунальник міста
Головний комунальник Ковеля нарікає на неприпустимий стан автопарку КП «Добробут».

Про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період говорили під час засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради, ‒ пише Про Ковель.

Начальник відділу комунального господарства міста Олександр Балак висловив незадоволення роботою КП «Добробуту». Зокрема, він зауважив, що керівництво підприємства не по-господарськи утримує автопарк.

«Зима закінчилася, а снігоочисна техніка навіть не очищена від бруду, стоїть і покривається іржею, машини не ремонтуються», ‒ доповів головний комунальник Ковеля Олександр Балак.

«Ми ще в травні подали заявку головному розпоряднику коштів, відділу комунального господарства, щодо виділення грошей на поповнення основних засобів підприємства, але коштів так і не отримали», ‒ пояснив директор підприємства Михайло Сидоренко.

З 36 одиниць техніки, яка перебуває на балансі КП, в робочому стані знаходиться близько двох десятків машин, решта, за словами Михайла Сидоренка, не використовується через зношеність.

«Частина автомобільно-тракторного парку настільки зношена, що ремонтувати ті машини просто недоцільно. Загалом транспорт постійно виходить з ладу, не вистачає грошей на купівлю запчастин. Як тільки-но відновиться фінансування ‒ ремонтні роботи будуть продовжені», ‒ інформує пан Сидоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі снігоочисну техніку досі не почистили від бруду, ‒ головний комунальник міста
14 червень, 2013, 13:06