Як в умовах карантину працює Луцький геріатричний пансіонат. ВІДЕО

Як в умовах карантину працює Луцький геріатричний пансіонат. ВІДЕО
У Луцькому геріатричному пансіонаті – 148 підопічних, майже 80 з них – прикуті до ліжка. Проживають тут важкохворі, люди з інвалідністю, пенсіонери, які не мають родичів.

Директорка закладу Алла Гнатюк розповіла, що в умовах карантину, обмежили рух територією і будівлею пансіонату мешканців та працівників, - пише Суспільне Волині.

Зі слів директорки, заклад дезінфікують.

"Видані для працівників захисні маски, деззасоби для рук, рукавички. При вході у житлові приміщення є змочені ганчірки розчином хлорки, які міняються щогодини. Протираються тверді поверхні: ручки дверей, перила, поручні, де йде контакт з руками. Маніпуляційні обробляються. Вже третій день ми обробляємо розчином гіпохлориду натрію вулицю, асфальтовану поверхню, будівлю при вході", - розповідає директорка пансіонату Алла Гнатюк.

Вона також зазначає, що двічі на день, мешканцям та працівникам пансіонату вимірюють температура тіла. Частина працівників пішли у відпустки.

"У нас залишилися працювати ті, що безпосередньо обслуговують наших мешканців. Це медичний персонал, середній і молодший, працівники кухні. Усі інші пішли у чергову відпустку, тобто обмежили доступ і спілкування з нашими мешканцями. Також забезпечили повноцінне харчування, добавили фрукти, лимони, перепелині яйця, щоб імунітет був кращий, щоб боротися з цією інфекцією", - резюмує Алла Гнатюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як в умовах карантину працює Луцький геріатричний пансіонат. ВІДЕО
25 березень, 2020, 15:45