На володимирській птахофабриці порушували екологічні норми

На володимирській птахофабриці порушували екологічні норми
На ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» захороню вали відходи у ровах, що є порушенням екологічних норм.

Факти виявила прокуратура під час перевірки підприємства, ‒ повідомляють у прес-службі ВО «Свобода».

13 червня, реагуючи на запит голови фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській районній раді Павла Карпюка прокуратура Волинської області провела перевірку утилізації відходів на ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» та виявила порушення екологічних норм. До перевірки залучили також представників екологічної та санітарної служб.

Обстеження гноєсховища птахофабрики, які провели відомства, попередньо підтвердили інформацію про те, що захоронення нутрощів курей та інших відходів виробництва здійснюється у ровах, а це є порушенням.

«Ми не проти розвитку підприємництва, але ми твердо стоїмо на захисті інтересів громади. Жодне, навіть таке потужне і бюджетоутворююче підприємство району як ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», не повинне нехтувати екологічними та санітарними нормами та перетворювати навколишні території на сховище залишків як загиблої птиці, так і відходів виробництва. Це не означає, що хтось має заробляти гроші, а громади міста та району мають остерігатися екологічної біди та постійно затуляти носа через смердючий запах. Дивує зухвалість та самовпевненість охорони підприємства, яка не хотіла впускати на територію гноєсховища як працівників прокуратури, так і народного депутата України, свободцівця Євгена Мельника з помічниками», ‒ розповів Павло Карпюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: екологія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А скільки таких фабрик по Волині?
Відповісти
Останні новини
На володимирській птахофабриці порушували екологічні норми
14 червень, 2013, 13:37