Фонд Олександра Лазорка подарував обладнання луцьким лікарням. ФОТО*

Фонд Олександра Лазорка подарував обладнання луцьким лікарням. ФОТО*
Благодійний фонд Олександра Лазорка "Волинь має майбутнє" напередодні Дня медичного працівника України зробив подарунки Луцькій міській поліклініці №1 та міському пологовому будинку.

14 червня представники доброчинної організації побували в міській поліклініці №1, що на проспекті Волі.

Від фонду медики отримали електрокардіограф – пристрій для вимірювань частоти серцевих скорочень. Цей прилад може працювати і стаціонарно, і портативно. Тобто його можуть використовувати і в каретах "швидкої допомоги". Варто зауважити, що він - від європейського виробника.

"Ми розуміємо, що зараз бюджет не може повністю забезпечити технічну базу медичних установ, тому ми вносимо свій посильний внесок і передаємо вам цей пристрій", - зауважила представник благодійного фонду Олександра Крєтова.



Відділення заготівлі і переливання крові Луцького клінічного пологового будинку отримало від Олександра Лазорка контейнери для зберігання крові та спеціальні ковдри.

Завідувач відділення Тетяна Дьох пригадує, що сам Олександр Лазорко багато разів здавав кров, а згодом взяв відділення під свою опіку.



"Одного разу він замовив нам консервант для забору крові, іншого - комп'ютер. Ну й сьогодні до свята нам подарували м'який інвентар, якого нам не вистачає, та контейнери", - розповіла медик.

Також вона висловила сподівання, що Олександр Лазорко не припинятиме свою доброчинність та допомагатиме медикам й надалі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лазорко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну що тут скажеш "великої душі людина" Надійна команда і правильний очільник багато що можуть зробити і добитись. Удачі вам.
Відповісти
Палиця також з подачок починав
Відповісти
Не рівняй одного та іншого.
Відповісти
Останні новини
Фонд Олександра Лазорка подарував обладнання луцьким лікарням. ФОТО*
14 червень, 2013, 16:00