Як просунути додаток в Google Play?*

Як просунути додаток в Google Play?*
На що ви звертаєте свою увагу в першу чергу, коли шукаєте для себе якийсь додаток на Google Play? Перше, на що звернена увага більшості користувачів, - це іконка додатка. Адже якщо вона оригінальна й неординарна, то користувач зацікавиться додатком і завантажить його. Не менш важливими аспектами, на які користувачі звертають увагу, є заголовок, опис продукції, загальний рейтинг, відгуки користувачів і т. д. Сукупність усіх цих факторів впливає на позицію додатка в пошуку, а також на ймовірність його завантаження користувачами.

Якщо ви займаєтеся самостійною розробкою додатків, то ви повинні розуміти, що найважливішою в роботі над популяризацією додатка на Google Play є його оптимізація й реклама. Також не менш важливе значення має просування в Google Play. Саме від якості просування буде залежати те, наскільки ваш додаток буде затребуваним серед користувачів Google Play. Якщо ви хочете отримати максимальний результат від просування свого додатка, то звертайтесь для цого в компанію AdvertMobile.

Особливості просування додатків у Google Play

Спеціалісти компанії AdvertMobile працюють над багатьма чинниками, щоб підняти ваш додаток в рейтингу на Google Play. Насамперед, це насиченість заголовка й опису ключами, за допомогою яких користувачі шукають додатки. Ключі мають бути органічно вписані в текст, а опис має бути максимально інформативним, щоб користувач, прочитавши його, отримав максимум інформації про продукцію.

Як уже було згадано вище, не менш важливу роль мають іконки. Вони презентують додаток користувачам і тому мають "чіпляти" їх увагу. Якщо іконка до додатка оригінальна й неординарна, то є велика ймовірність, що користувач завантажить саме ваш додаток. Також важливими є скріншоти й промо-ролик до додатка. Вони мають бути якісними й інформативними, щоб користувач, побачивши їх, отримав максимум інформації про додаток і в результаті завантажив його.

Над усіма цими, а також над багатьма іншими аспектами просування працюють спеціалісти компанії AdvertMobile.

Чому потрібно звернутися в AdvertMobile?

Спеціалісти компанії володіють великою кількістю результативних кейсів, за допомогою яких ваш додаток буде займати лідируючі позиції в Google Play. А ще AdvertMobile - це:

• велика кількість задоволених клієнтів, які вже стали постійними;
• гарантія очікуваного результату;
• хороші відгуки про роботу.

Просувайте свій додаток разом із спеціалістами компанії AdvertMobile - станьте одним із задоволених клієнтів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Googl play
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.