Хворі відвідували зібрання в протестантській церкві: деталі спалаху коронавірусу на Рівненщині

Хворі відвідували зібрання в протестантській церкві: деталі спалаху коронавірусу на Рівненщині
Всі 9 випадків коронавірусу зафіксовані в одному селі на Сарненщині – Тинному. Одна старша жінка вже померла. Хворі відвідували зібрання в протестантській церкві.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль розповів, що на разі COVID-19 підтверджено у 9 осіб, одна з яких, матір інфікованої жінки, про яку повідомлялося вчора, померла, - пише Рівне вечірнє.

"Жінка захворіла 13 березня, а 19 була госпіталізована з діагнозом двобічна пневмонія. За іншими хворими ведеться спостереження в інфекційному відділенні Сарненської райлікарні, де вони перебувають. Ми відібрали в них біологічний матеріал для аналізів. Оскільки більшість хворих відвідали богослужіння, зібрання, то нам належить багато попрацювати з людьми, які були з ними в контакті. Варто зазначити, що якби люди дотримувалися всіх протиепідемічних заходів, прийнятих у зв’язку з уведенням карантину в області, цього би не сталося", - розповів головний санітарний лікар області Роман Сафонов.

У селі Тинне Сарненського району облаштували КПП, на яких працюють рятувальники та патрульні. Вони контролюють в’їзди і виїзди із села.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
коли релігія замінює людям розум то нехай помирає
Відповісти
Найбільше люди скупчуються і контактують в церквах і транспорті і ось результат.В Кореї також і США.
Відповісти
Брехня, та жіночка, що померла ні до жодної церкви не ходила. В селі Тинному, звідки мої родичі, і тому я знаю це точно, введено карантин і уже дві неділі церкви закриті. Люди і без церкви в селі спілкуються, бо живуть великими сімями! От і вся проблема. Не поширюйте брехню диванні журналісти!
Відповісти
Останні новини
Хворі відвідували зібрання в протестантській церкві: деталі спалаху коронавірусу на Рівненщині
27 березень, 2020, 11:27