Начальник поліції Києва заразився коронавірусом

Начальник поліції Києва заразився коронавірусом
Начальник поліції Києва Андрій Крищенко, ще двоє поліцейських та курсант заразились коронавірусом.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Facebook, - пише УНІАН.

«Епідемія підсилюється та поширюється. Так, сьогодні позитивний діагноз на коронавірус підтвердився у трьох поліцейських та одного курсанта. Саме медики і правоохоронці, як показує трагічний досвід Італії, найбільш часто стають жертвами ураження небезпечною інфекцією», - заявив Геращенко.

За його словами, в тому числі діагноз Covid-19 сьогодні встановлений заступнику голови Національної поліції України – начальнику поліції Києва Андрію Крищенку. Стан здоров’я Крищенка задовільний, він продовжує виконувати свої обов'язки дистанційно.

Поліцейські встановили коло осіб, які контактували протягом інкубаційного періоду із хворим. Усі вони проінформовані про потенційний ризик захворювання та перебувають на самоізоляції. Приміщення столичного главку належним чином продезінфіковані.

«Між тим керівник столичної поліції та члени його родини протягом останнього місяця за кордоном не перебували. Будьте обережні! Суворо дотримуйтесь норм карантину!», - додав Геращенко.

Нагадаємо, в Україні станом на ранок 27 березня зафіксовано 218 випадків інфікування коронавірусом, з них 5 летальних, 4 людини одужали.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де ж воно заразилос... Як що воно контактує тільки з ягодами свого поля!!!! Працівники і курсант, так це м’ясо яке кидають в натовп, і такій морді як він пофіг...
Відповісти
Скоро ВСІ КЕРІВНИКИ посадять себе на карантин, щоб з простими смертними не контачити, а руліть будуть по телефону, тільки відеокамер додадуть для кращого контролю.
Відповісти
Останні новини
Начальник поліції Києва заразився коронавірусом
27 березень, 2020, 15:42