В Україні не розглядають варіант дефолту

В Україні не розглядають варіант дефолту
Українська влада сьогодні не розглядає варіант дефолту, сподівається, що народні депутати на позачерговому засіданні проголосують потрібні законодавчі ініціативи.

Про це заявила прес-секретар президента України Юлія Мендель, передає УНН.

“Для України зараз надзвичайно важлива співпраця з МВФ. Ми дуже раді, що нам вдалося домовитися про збільшення потенційного фінансування. Адже в додаток до програми допомоги, яку ми обговорювали раніше, Міжнародний Валютний Фонд розглядає підтримку України у боротьбі з поширенням коронавірусу COVID-19”, — сказала Мендель.

Вона підкреслила, що Україна дуже довго і важко оговтуватиметься від дефолту.

“Влада не ризикуватиме життями українців, а тому не розглядає варіанту дефолту. Президент України Володимир Зеленський сподівається на відповідальність народних депутатів перед українцями і що на позачерговому засіданні вони проголосують потрібні законодавчі ініціативи для підтримки бізнесу, соціально вразливих категорій населення, а також надважливих реформ у банківському та агросекторі, які не лише допоможуть Україні зберегти економічну стабільність, а й забезпечать фінансову підтримку МВФ”, — додала прессекретар.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те що Україна не розглядає дефолту не означає, що дефолт не розглядає Україну....
Відповісти
А "За майбутнє",де всі волинські депутати,розглядає і навіть про це заявляє,бо вони там бачать своє майбутнє,але не наше з вами,бо ми просто "лохторат".І ще вам пару подачок кинуть для замилювання очей.
Відповісти
Унаснемаєвійнинемаєепідеміїнемаєдефіцитунемаєпроблем.......
Відповісти