На Волині судитимуть голову ОТГ, якого спіймали на хабарі

На Волині судитимуть голову ОТГ, якого спіймали на хабарі
Очільнику однієї із волинських ОТГ загрожує покарання у видгляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, влітку минулого року слідчі детективи поліції Волині спільно із співробітниками Управління служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури викрили одного із голів ОТГ Іваничівського району в одержанні неправомірної вигоди у розмірі 1 тис. 500 доларів США.

Посадовець вимагав та отримав хабара за виділення земельної ділянки сільськогосподарського призначення площею 10 га для вирощування плодово-ягідних рослин.

Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Йдеться про прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою. Кримінальне провадження з обвинувальним актом скеровано до суду.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Міру покарання посадовцю визначить суд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині судитимуть голову ОТГ, якого спіймали на хабарі
27 березень, 2020, 22:59