Різновиди чохлів для смартфона *

Різновиди чохлів для смартфона *
Сучасні чохли для смартфонів виконують одразу кілька функцій: захищають пристрій від ударів, інших механічних пошкоджень, впливів вологи. У той же час чохли для Samsung Galaxy S10 чи іншого телефона часто купують з естетичних і психологічних мотивів – бажання виділитися, висловити свій настрій. Адже можуть мати абсолютно різний дизайн, містити навіть різноманітні надписи, малюнки або навіть фото свого власника чи дорогих йому людей.

Першочергове завдання чохлів - попередження появи подряпин, тріщин корпусу і екрану. Сьогодні можна купити чохли для смартфонів в безлічі колірних варіантів, виготовлені з найрізноманітніших матеріалів, розроблені під конкретну модель або універсального типу.

Можна підібрати чохол з текстилю, натуральної чи еко-шкіри, міцних алюмінієвих і композитних сплавів. Він не просто продовжить термін експлуатації пристрою, але і допоможе зробити його несхожим на інші.

Оригінальний чохол розробляється під конкретну модель гаджету. Він в найдрібніших деталях збігається з конструкцією апарату, має роз'єми точно навпроти розташування камер, динаміків і мікрофона.
Багато моделей оснащуються додатковими кишеньками, в які можна покласти купюри, дисконтні та банківські карти, візитки.

Види сучасних чохлів

1. Бампер. Схожий на тонку рамку, що окантовує пристрій по периметру. Бампер на кілька міліметрів виступає над поверхнею екрану і задньої кришки. Конструкція розроблена для пом'якшення ударів, захисту від потертостей, подряпин і мікротріщин.
2. Накладка. Може бути жорсткою або м'якою і повністю закриває задню та бічні частини смартфона.
3. Чохол-книжка. Один із найпопулярніших типів. Це модель "глухого" типу, повністю захищає задню частину і бічні сторони. Він схожий на обкладинку книги, всередину якої вкладається смартфон.
4. Фліп. Подібний до чохла-книжки, але зовнішня захисна панель у нього відкидається. Часто такі чохли оснащуються додатковими прорізами-віконцями, через які видно інформацію на екрані.
5. Футляр. Такий чохол нагадує кишеню, куди можна покласти мобільний телефон. Дуже зручний і практичний, проте щоразу перед тим, як зробити дзвінок, вам доведеться витягувати телефон, що подобається далеко не всім. Такі чохли коштують не дуже дорого і найчастіше виготовлені з досить щільних матеріалів.
6. Спортивні чохли. Популярні серед людей, які ведуть активний спосіб життя. Найчастіше виготовлені у вигляді сумочки з ременем, за допомогою якого можна фіксувати чохол на руці або нозі. Використовуються м'які і гнучкі матеріали. З таким чохлом можна бігати, їздити на велосипеді. Телефон не заважає і водночас завжди знаходиться під рукою.
7. Екстремальний - в такому чохлі смартфон повинен мати максимальний захист від води, бруду, снігу і жорстких ударів.
Вдалого вибору!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.