Перед зустріччю з австрійцями «Волинь» переграла молдаван

Перед зустріччю з австрійцями «Волинь» переграла молдаван
Сьогодні, 3 лютого ФК «Волинь» на тренувальному зборі в Туреччині переграла молдовську команду «Мілсамі-Урсідос» з міста Оргіїв.

Про це інформує СпортАналітик.

«Волинь» (Луцьк) – «Мілсамі-Урсідос» (Оргіїв) 3:1 (0:1)


«Волинь»: Романенко, Кравченко, Стевич, Скоба (Скепський, 60), Пічкур, Скепський (Гобер, 46), Кінаш, Бабир, Лопес, Шумахер (Павлов, 55), Майкон.

Хоча гра проходила за переваги луцької команди, перший тайм завершився на користь наших суперників. На 28-й хвилині після виконання штрафного удару м’яч відскочив від штанги і гравець «Мілсамі» перший опинився на добиванні - 0:1.

Другий тайм вийшов більш насиченим на події, в тому числі приємні для волинських вболівальників. Через п’ять хвилин після його початку Майкон продемонстрував, що бомбардирський хист не втрачається. І вдало зіграв на відскоку після удару Шумахера - 1:1.

На 60-й хвилині гри суддя вилучив Скобу, але за взаємною домовленістю команд вилучення відбулося з правом заміни. І на футбольне поле повернувся Скепський. Саме Денису вдалося вивести «Волинь» уперед, коли на 81-й хвилині він відгукнувся на передачу з флангу і ударом головою перекинув м’яч через молдовського голкіпера – 2:1.

Ще через три хвилини Євген Павлов, який повернувся з розташування молодіжної збірної, реалізував вихід сам на сам. І тим самим встановив остаточний рахунок гри – 3:1.

Другий контрольний матч сьогодні розпочався, як і планувалося, о 17:00. Суперник – чемпіон Австрії клуб «Штурм» з міста Грац.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перед зустріччю з австрійцями «Волинь» переграла молдаван
03 лютий, 2012, 17:18