Лікар з Луцька, у якого після смерті виявили коронавірус, помер від серцевого нападу

Лікар з Луцька, у якого після смерті виявили коронавірус, помер від серцевого нападу
За останню добу у Волинській області виявили 1 випадок COVID 19 (посмертно). Відтак, станом на 10.00 год. 31 березня на Волині зареєстровані 3 випадки коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Нагадаємо, у лікаря-гінеколога Волинської обласної клінічної лікарні, який помер 29 березня, 30 березня 2020-го року лабораторні дослідження підтвердили коронавірус.

Чоловік, за інформацією ОДА, знаходився на лікуванні в інфекційній лікарні з діагнозом «пневмонія», почувався задовільно. Смерть настала внаслідок серцевого нападу.

Питання про те, чому тіло віддали родичам до того, як були відомі результати лабораторних досліджень на наявність коронавірусу, поки залишається відкритим.

Додають також, що з підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 10 осіб.

Зразки біологічного матеріалу від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"знаходився на лікуванні в інфекційній лікарні з діагнозом «пневмонія» - і не був зроблений тест??? То про що мова?!
Відповісти
Як тут не помреш від сорому, за таку медицину.
Відповісти
Тут деякі медики і працівники ОДА людей за дибілів мають? Що за х...ю ви робите? Не даєте реальної статистики, приховуєте своїх же хворих медиків від офіційної статистики, заражаючи колег та пацієнтів.

Мало того, що медики так не захищені від зараження, то ви ще, бля..ь, спеціально створюєте для цього передумови. Давно ви прекарсно знали хто й на що хворий, і що купа людей на Волині помери з нового року далеко не від звичйної пневмонії. Нах...я приховувати це все? Чого одразу не локалізовувати уражених медиків і не надавати їм належну допомогу? Та байдуже де той медик підхопив вірус: від пацієнта чи на курорті (вони теж люди і мають право їхати у відпустку в ту ж таки Іспанію. Але надалі ж має бути адекватна реакція на зараження, а не клоунада... Невже брехлива гниль у верхівці влади просочилася аж у голови керівників ОДА та лікарень?
Відповісти
Чому невідстежують ланцюги спілкування хворих? Оголошуйте прізвища, ми самі будемо вичисляти з ким був можливий контакт. Чи страшно за посади?!!! Ми ж розуміємо чому від нам приховують статистику.
Відповісти
Останні новини
Лікар з Луцька, у якого після смерті виявили коронавірус, помер від серцевого нападу
31 березень, 2020, 10:03