Як правильно обрати ролики для чоловіка та жінки*

Як правильно обрати ролики для чоловіка та жінки*
Головна відмінність роликових ковзанів для чоловіків та жінок – кольорова гамма. Чоловічі ролики, традиційно, виконуються у стриманих тонах: чорному, синьому, зеленому, іноді можуть бути присутніми яскраві вставки. Роликові ковзани для жінок мають більш строкате забарвлення: рожеві, оранжеві, яскраво-зелені, червоні. Однак, кольорова гама – це не єдина відмінність моделей для чоловіка та жінки. Також вони відрізняються висотою кафу, що враховує анатомічні особливості. Оскільки м’язи ніг у чоловіків ширші, вони потребують більш широкої і високої посадки. Жіночі литкові м'язи тонші, розташовані нижче, тому каф має нижчу посадку. Це основні відмінності роликів для чоловіка та жінки, решта елементів – оформлення рами, коліс, бута, фіксуючих бакль, може відрізнятися лише в залежності від стилю катання.

Незалежно від того, обираєте ви перші ролики чи катаєтеся давно, варто орієнтуватися на товари відомих брендів. Найбільш авторитетними компаніями на ринку роллерської продукції вважаються Seba, Powerslide, Flying Eagle, Rollerblade. Якісні ковзани цих брендів представлені в широкому асортименті в магазині Roller Shop. Тут ви можете розраховувати придбати не тільки ролики для чоловіка та жінки, але й отримати кваліфіковану консультацію. Якщо ви не знаєте, яка модель вам потрібна для навчання роллерському спорту, який розмір підібрати, менеджер магазину обов'язково вам допоможе. На всі товари надається гарантія від 1 до 2 років (залежно від бренду). Протягом 14 днів покупці зможуть обміняти товар, якщо товар не підійшов.

Обираючи ковзани, враховуйте стаж катання. Якщо ви тільки плануєте навчатися, немає потреби обирати професійні моделі, достатньо вибрати модель у бюджетному сегменті. Благо, відомі бренди випускають продукцію по доступній ціні, з високоякісних матеріалів, що відрізняються надійністю та міцністю.

Щоби підібрати розмір ковзанів точно, не слід орієнтуватися на свій розмір взуття. Просто виміряйте довжину ступні – для цього потрібно обвести її на аркуші паперу, виміряти довжину між крайніми точками. Розмірна сітка різних брендів може відрізнятися, тому використовуючи ці заміри, ви не помилитеся з вибором.

Ковзани для новачків оснащуються м'яким бутом, завдяки якому підвищується рівень комфорту. Роликові ковзани для новачків оснащуються штатним гальмом, яке можна зняти пізніше, коли ролер навчиться гальмувати. Подовжена рама знижує маневреність, але підвищує стійкість, завдяки цьому значно легше навчатися та засвоювати базові навики.

Ролерам із досвідом підійдуть фріскейт моделі – вони відрізняються укороченою рамою, близько розташованими колесами, також на них відсутнє гальмо. Ролики цієї категорії маневрені, що дає більше свободи для вивчення різних елементів та трюків.

Якщо ви хочете підібрати ідеальні ролики для чоловіка та жінки, звертайтеся в Roller Shop, де вам завжди допоможуть!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ролики
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.