Як різні кольори дозволяють підвищити продуктивність офісної праці?*

Як різні кольори дозволяють підвищити продуктивність офісної праці?*
Давно і неодноразово доведено, що різні кольори по-різному впливають на тіло, розум та емоції людини. Це завжди враховують і досвідчені дизайнери інтер’єрів, скористатися послугами яких ви можете тут – https://nsdgroup.com.ua/dizajn/. Правильно підбираючи палітру, можна значно покращити самопочуття офісних працівників, а також їхню продуктивність. Є чотири кольори, які найбільш виражено впливають на людей, робота яких проходить в офісних приміщеннях. Примітка: сліпучо білих стін краще уникати. Вони краще підходять для медичних закладів, аніж для офісів.

Червоний

Червоний колір найбільш ефективний при виконанні фізичної роботи, і це дозволяє використовувати його не лише в офісах. Коли ви бачите червоний колір та його відтінки, тіло реагує на це підвищенням ритму серцевих скорочень, пришвидшенням кровотоку. Якщо є якийсь об’єкт, на який керівник хоче звернути увагу підлеглих, його варто зробити червоним. Це точно виділятиме його в приміщенні.

Синій

Цей колір впливає переважно не на тіло (як в попередньому випадку), а на розум. Синій сприяє налагодженню здорового спілкування між співробітниками, формуванню нормальної емоційної атмосфери в офісі. Використання яскравих відтінків синього стимулює чітке мислення, а більш м’які відтінки діють заспокійливо. Зберігаючи ясний розум, працівники лишаються зосередженими та уважними, краще обмінюються ідеями.

Жовтий

Це найбільш потужний колір в психологічному відношенні, оскільки він стимулює наші емоції. Він може позитивно впливати на винахідливість, посилювати почуття власної гідності. Це дуже вдалий вибір для приміщень, в яких працюють представники різних творчих професій. Однак не варто зловживати жовтим. Якщо в інтер’єрі його надто багато, він викликає роздратування та занепокоєння.

Зелений

Якщо люди працюють багато годин поспіль, зелений інтер’єр може бути для них дуже корисним. Цей колір мінімізує втомлюваність очей, сприяє нейтралізації негативних емоцій. Працівники можуть довше лишатися спокійними і водночас зібраними та уважними.

Не бійтеся змішувати різні кольори. Дизайнери не роблять офіс повністю жовтим чи зеленим. Це викликає роздратування та заважає працівникам зосередитися. Вдале комбінування дозволяє отримати не лише гарний, а й корисний робочий простір. В ньому зручно та приємно працювати, що в результаті сприяє розвитку компанії. Доручіть розробку дизайну інтер’єру професіоналам, аби бути впевненими в отриманні бажаного результату.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як різні кольори дозволяють підвищити продуктивність офісної праці?*
31 січень, 2020, 10:59