Керівник Волинської обласної інфекційної лікарні заробляє приблизно 15 тисяч в місяць

Керівник Волинської обласної інфекційної лікарні заробляє приблизно 15 тисяч в місяць
Директор Волинської обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський за рік на своїй посаді заробив 182 438 гривень, а це – приблизно 15 тисяч гривень в місяць.

Про це йдеться у електронній декларації, оприлюдненій очільником медзакладу.

Окрім того, 15 627 гривень Морочковський заробив, працюючи за сумісництвом у Львівському національному медичному університеті ім. Данила Галицького. Ще 3500 гривень лікар отримав минулоріч як гонорар від представництвп ЕББВІ Біофармасьютікалз ГБМХ.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 300 гривень «гонорару» і 26 тисяч зарплати: чим багата головна муніципалка Луцька

У декларації лікаря – будинок у селі Великий Омеляник, квартира у Луцьку та автомобіль Skoda Octavia, який він купив 9 років тому.
Руслан Морочковський очолив Волинську обласну інфекційну лікарню у грудні 2017 року.

Зауважимо, що у час, коли над світом та Україною нависла загроза коронавірусу, у суспільстві, а також на державному і місцевому рівнях заговорили про низьку зарплату медиків. Зокрема, й сьогодні, 1 квітня, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук повідомив, що місто виділить півтора мільйона на надбавки медикам, що борються з коронавірусом.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скільки заробляє та чим багатий головний транспортник Луцька Володимир Степанов

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
1,5 млн грн виділять.
Давайте умовно порахуємо, що в Луцьку виділені гроші розподілять між 250 медиками (і ні копійки не вкрадуть) - лікарями, медсестрами і санітарками. Це 6000 на людину. Вони знущаються? Якби моя дружина була б медсестрою, я б швидше пішов красти, дав би їй 10 000 аби вона звільнилась. Мінімальна доплата (крім зарплати), на мою думку, повинна становити 10 000 щомісяця, і зростати пропорційно збільшенню пацієнтів. Плюс пільги аля "за бойові дії". І за умови повного забезпечення засобами захисту, карантину медпрацівників, із забезпеченням їх на карантині усім необхідним - від харчування до засобів інтимної гігієни і зубною пастою. Зараз медиків, яким доведеться боротись з коронавірусом, треба оточити особливими умовами і ставленням, а не кидати ці ганебні подачки.
Відповісти
За що, за що такі гроші? А на 7 тисяч цей в білому халаті не пробував сім'ю годувати? Чи на Польщі помаслати 12 годин зміну
Відповісти