У Луцьку фірма депутата міськради хоче орендувати в центрі 0,6 гектара землі

У Луцьку фірма депутата міськради хоче орендувати в центрі 0,6 гектара землі
ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт» може орендувати на 5 років ділянку площею 0,6 гектара землі в центрі Луцька.

Ділянка розташована на Театральному майдані, - пише IA ZIK.

У секретаріаті Луцької міськради зареєстрували проект рішення про поновлення договору оренди землі ТОВ «ТЦ «Магніт» для будівництва та обслуговування підземних пішохідних переходів, торгівельного комплексу, підземної парковки автотранспорту та реконструкції Театрального майдану.

Площа земельної ділянки на центральній площі Луцька чимала – понад 0,6 гектара. Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, генеральним директором ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт» є депутат Луцької міськради Сергій Волик.

Нагадаємо, земельну ділянку для створення підземного торгівельного комплексу міськрада віддала в оренду ще 18 червня 2008 року.

Однак будівництва з того часу так і не розпочалося. У 2008 році вартість робіт оцінювали приблизно у 30 мільйонів доларів.

Водночас 6 червня торік стало відомо, що ТзОВ мало переробляти проект підземних переходів, відмовившись від частини землі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за план, без підпису,без номера, без дати показують? Що за халява!? І таке викидають на сайт!!! Це якийсь КРІТ завівся і підкидає цю інфу. А цей,так званий гендиректор Волик, очевидно є підставною особою для дерибану площі. Цим хлопцем хтось керує!100%. Вартість 30млн.грн- це до
кризи! Зараз ці гроші нехай Волик і компанія собі в одне місце поставлять!!
ЗАЛИШІТЬ В СПОКОЇ ТЕАТРАЛЬНИЙ МАЙДАН!
ЗБЕРЕЖІТЬ ТАКИМ ЯК Є ДЛЯ ІСТОРІЇ І НАЩАДКІВ!
ПОРУЧ ЗНАХОДИТЬСЯ СВЯТО-ТРОЇЦЬКИЙ СОБОР,
якому вже 250 років!!
Відповісти
Ага вони вже обіцяли зробити. Де перехід? Зараз знову обіцяють)))))
Відповісти
Що, вже видалили коментар про "патріотичного депутата" Ченецького? Швиденько. Відпрацьовуйте бабло, журналюги, так тримати!! А потім будете кричати, що ви "чесні та не підкупні". Свобода слова, ау
Відповісти
Провінція буяє! Ви подивіться на сусіднє Рівне! Там давно побудували підземний торговельний центр. Чим гірше наше місто?! Це ж інвестиції, робочі місця, а для пішоходів - зручність. Не треба буде очікувати зеленого сигналу світлофора. Сподіваюсь, що Єремєєв виконає свою обіцянку і біля "Порт-сіті" з"явиться підземний перехід. А то ліфт на вокзальному мості обіцяли, а там і досі клітка порожня стоїть. Якби міський голова мав би більше волі, то ліфт там давно би працював!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку фірма депутата міськради хоче орендувати в центрі 0,6 гектара землі
17 червень, 2013, 08:04