Луцька «Волинь» розпочала «спаринг-сезон» перемогою

Луцька «Волинь» розпочала «спаринг-сезон» перемогою
Луцька «Волинь» у першому контрольному матчі, який відбувся в межах підготовки до чергового сезону Прем'єр-ліги, розгромила суперника з рахунком 6:0.

Суперником лучан стала ялтинська «Жемчужина», яка донедавна грала в українській другій лізі, - повідомили у прес-службі клубу.

Тренерський штаб лучан вирішив зіграти двома складами, аби перевірити готовність усіх гравців, які викликані на збір, або тих, що переглядаються клубом. Відзначимо, що у селекції команди нині домінує курс на гру українськими гравцями.

Отож, тільки у перші хвилини «Волинь» дозволила собі не володіти стовідсотковою ініціативоою, але надалі різний клас команд дався взнаки і лучани забили по три голи у ворота ялтинців у кожному з таймів.

На початку матчу Ерік Бікфалві пробив штрафний й першим на добиванні був нападник-потенційний новачок команди. Другий гол забив вже сам Ерік, відзначившись з пенальті, призначеного за фол на тому ж таки потенційному новачку. Третій гол наприкінці тайму на рахунку Шумахера. Він добре зіграв на добиванні – 3:0.

У другому таймі перевага «Волині» також не викликала сумнівів. На його початку гості Кримського півострова знову відзначилися після стандарту. Гол на рахунку ще одного гравця, який перебуває на перегляді. Інші два голи забивалися в останню десятихвилинку, хоча до цього хороші шанси не використали Никитюк та Задерецький, удари головою яких відбив воротар «Жемчужини». На 83 хвилині досяг цілі удар Ігоря Скоби із штрафного – м`яч по дузі залетів у дальній кут воріт. А крапку в матчі поставив нападник Петро Петрук - його вивели сам на сам із голкіпером «Жемчужини».

Відтак, упевнена перемога «Волині» з рахунком 6:0 й команда продовжує свій перший збір в Криму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось що значить повернули нормального тренера! Тільки Кварцяний може заставити наших футболістів грати і забивати. Кварцу респект!!!!
Відповісти