У Луцьку обиратимуть нового депутата міськради

У Луцьку обиратимуть нового депутата міськради
У Луцьку невдовзі знову оголосять вибори до міської ради.

Як розповіла 17 червня голова Луцької міської виборчої комісії Марія Парфенюк, вибори відбудуться у виборчому окрузі №10 у зв’язку зі смертю депутата міськради Леоніда Лаби.

«Згідно закону, у десятиденний термін, після того, як мені нададуть довідку про смерть, я оголошу нові вибори», – пояснила вона.

Як відомо, регіонал Леонід Лаба виграв у 2010 році вибори у цьому мажоритарному окрузі.

Зауважимо, орієнтовна кількість виборців у окрузі – 6394. У виборчий округ №10 входять непарна сторона проспекту Президента Грушевського (від №1 до №9А включно), вулиці Арцеулова, Гулака-Артемовського, Євгена Коновальця, Привокзальна (непарна сторона від №11 до кінця), Стрілецька (парна сторона від №2 до №4 включно), а також міський клінічний пологовий будинок.

Виборчі дільниці цього виборчого округу у 2010 році розміщувалися у центральній бібліотеці для дітей (пр-т Президента Грушевського, 1), у спорткомплексі Інституту здоров’я та фізичної культури молоді ВНУ імені Лесі Українки (пр-т Президента Грушевського, 2Б), а також у бібліотеці-філії № 4 (вул. Привокзальна, 13А).

До слова, на місцевих виборах 2010 року разом із Леонідом Лабою за мандат змагалися ще 22 кандидати.

Серед них: підприємець, виконавчий директор регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців у Волинській області Юрій Анцух, директор приватного підприємства «Антарес» Сергій Арент, громадський діяч, голова організації «Фонд місцевого розвитку» Петро Верзун, керівник автотранспортного підприємства «АТП-1070», голова наглядової ради Волинського інституту економіки та менеджменту Вадим Вітинський, директор ТзОВ «Санрайз» Юрій Девіцький, перший секретар Волинського комітету «Ленінської комуністичної спілки молоді України», голова Антифашистського комітету Волині Олександр Кононович, а також нинішній головний редактор газети «Аверс-прес» Андрій Лев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рееструється нова громадьська організація "10 округ за Кононовича".Управління юстиції вже зарееструвало подання!!!
Відповісти
Ну чого оті канановічі отакі огидні, йде по вулиці і хочеться їхньою пикою пацюків бити...
Відповісти
А Канановіч магьот? У нього всі думки тільки навколо Лєніна (поганяло в Разліве - Лєна) крутяться. Орієнтація якась не того!?
Відповісти
А кому нужны эти выборы? может можно обойтись без них...... Что это обязательно? Кто знает?
Відповісти
А мені коли віддасть цей продяга і голохвастов Петро.Зараз розкажу як майже 2роки ховаю свою машину від виконавчої служби.Так як поручився в банку за даного йолупа.І що мені робить? А ТАК ХОЧЕТЬСЯ ПОЧИСТИТИ ЗУБИ НАШОМУ НАТУРАЛЬНОМУ БЛОНДИНУ.....
Відповісти
Останні новини
У Луцьку обиратимуть нового депутата міськради
17 червень, 2013, 12:00