У двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні – коронавірус

У двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні – коронавірус
У двох пацієнток Луцької міської клінічної лікарні, які були туди госпіталізовані з пневмонією, результати аналізів у суботу, 4 квітня, підтвердили інфікування COVID-19. Їх перевели до Волинської обласної інфекційної лікарні.

Таку інформацію підтвердив заступник головного лікаря лікарні Андрій Смольянінов, пише "Перший".

«У лікарні було двоє пацієнтів з пневмонією, рентгенологічна картина яких дозволяла запідозрити її вірусне походження. Пацієнтам при поступленні було виконано експрес-тести, а також взято матеріал для проведення ПЛР-тестів на коронавірус. Експрес-тести показали негативний результат, втім результати ПЛР-тестів виявилися позитивним. Пацієнти переведені у Волинську обласну інфекційну лікарню» - повідомив Андрій Смольянівнов.

Пацієнтки — жінки у віці 54 і 56 років. Одна пацієнтка у важкому стані з низькою сатурацією (вміст кисню у крові). Низька сатурація типова для ускладнень під час хвороби COVID-19.

«Волинська обласна клінічна лікарня та Волинська обласна інфекційна лікарня погоджують перевід таких пацієнтів лише після позитивного результату ПЛР» – наголосив Андрій Смольянінов.

«Ситуація повторює таку, як і у випадку з директором нашого закладу. Заклад діє відповідно до розробленого алгоритму на випадок госпіталізації пацієнта з можливим ризиком інфікування COVID-19» – пояснив заступник директора лікарні.

«Ще під час перебування у міській клінічній лікарні пацієнти були госпіталізовані в окремі палати» – повідомив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Доведено, що ті експрес-тести дають помилку, нічого не виявляють і марно на них витратили гроші! Своє виробництво тільки налагоджують... якщо правда, а не бравада. Хоч ПЛР-тести вже у Луцьку проводять і не треба чекати з Києва, а то з таким ростом розповсюдження і Києв не буде встигати. Фінансуйте своїх, економія і користь буде!!!
Відповісти
Цензура рулить!!!!!!!!! Не соромно, ні???? Жополизи!!!!!!
Відповісти
А чому завод не закриють на карантин, де вони працюють? І це під час жорсткого карантину в Україні! Двоє людей з цеху захворіли короною, а решта бригад заставляють робити! Де той Аверс, при всій повазі до цього телеканалу, чому вони один завод можуть змусити зупинитися, а інший на тій же вулиці— ні!
Відповісти