ПриватБанк відкрив фінансування логістичної компанії з Волині*

ПриватБанк відкрив фінансування логістичної компанії з Волині*
ПриватБанк та ТзОВ «Трейд Логістікс» підписали угоду про надання підприємству овердрафтового кредиту обсягом 1,5 мільйона гивень.

«Трейд Логістікс» входить до групи дистрибуційних компаній SMART Logistics. Ця компанія - дистрибутор кондитерських виробів і бакалійної групи у Волинській та Рівненській областях.

Як повідомили у ПриватБанку, овердрафт, виділений «Трейд Логістікс», буде спрямований на поповнення обігових коштів компанії.

«Тільки за минулий рік ми збільшили обсяги реалізації продукції на 30%, і така впевнена динаміка розвитку буде підтримуватися як за рахунок власних ресурсів, так і позикових коштів», - повідомив директор ТзОВ «Трейд Логістікс» Олександр Стасюк.

Він додав: «ПриватБанк підтримує розвиток підприємства практично з моменту його створення, і сьогодні умови кредитування дозволяють вести бізнес з високою ефективністю».


Зі свого боку, банкіри відзначають впевнені позиції компанії«Трейд Логістікс» на ринку і значне зростання активів підприємства за підсумками року.

Загалом, за прогнозами фахівців ПриватБанку, в цьому році обсяги інвестицій в економіку можуть зрости на 10 млрд. грн, а компанії FMMG (від англ. fast moving consumer goods – товари повсякденного попиту: напої, побутова хімія, косметика тощо) залишаються одними з найбільш привабливих для інвестування кредитних коштів.



«Група дистрибуційних компаній SMART Logistics - один з лідерів ринку західного регіону. Банк готовий підтримувати лідерів як доступними умовами кредитування, так і простою технологією доступу до інвестицій», - каже директор Волинського ГРУ ПриватБанку Андрій Якимів.

«Ми впевнені, що додаткове фінансування банку допоможе забезпечити компанії додаткові переваги на ринку», - додає керівник Приватбанку на Волині.

Довідка

ТзОВ «Трейд Логістікс» представляє дистрибуцію продуктової лінійки відомих виробників кондитерських і бакалійних виробів і входить до групи компаній SMART Logistics - оператора дистрибутивно-логістичного ринку Західної України, який використовує нові системи та технології управління товарними потоками (pre selling - торгівля за попередніми замовленнями , van selling - торгівля «з коліс», планування маршрутів, моніторинг процесів доставки), з метою їх оптимізації, надає послуги в сфері торгівлі (дистрибуція, логістика, зовнішньоекономічна діяльність, транспортні послуги, асортиментний менеджмент, трейд-маркетинг). Асортимент компанії поставляється в більш ніж 5000 торгових точок.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 18,6 мільйона рахунків індивідуальних клієнтів, 140 тисяч корпоративних клієнтів, 619 000 приватних підприємців. За даними на 1 квітня 2013 року, активи банку становлять 175 млрд грн, капітал 18,9 млрд грн, чистий прибуток банку за перший квартал 2013 року - 624 200 000 грн. У регіональній мережі банку працює 3 625 філій і відділень, 8 187 банкоматів, 7558 терміналів самообслуговування. В українській торговельній мережі оплату за банківськими картками приймають 77503 POS-терміналу ПриватБанку.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кредитвання групи "Наш Край" в недалекому минулому вже багатьом банкам нашого регіону боком вилізло, а кому ще і досі "вилазить"...
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк відкрив фінансування логістичної компанії з Волині*
17 червень, 2013, 12:08