На фестиваль під Львовом приїде відомий письменник

На фестиваль під Львовом приїде відомий письменник
Фестиваль «Підкамінь», окрім музичної, організовує і літературну сцену, гостем на якій, серед інших, буде Максим Кідрук.

Тож, протягом двох днів, 20 та 21 липня, всі охочі зможуть зачитати свої твори перед публікою, ‒ повідомляють організатори.

«Одним із письменників, які читатимуть свої твори на фестивалі буде Максим Кідрук – молодий, амбітний та ще й з хорошим творчим доробком митець. З десяток молодих авторів будуть також учасниками сцени. Наразі ми таємниць не розкриваємо, але ще кількома іменитими авторами ми обовʼязково Вас здивуємо!» ‒ розповів Олег Куліков, молодий письменник та координатор літературної частини фестивалю.

На гостей також чекатимуть приємні несподіванки та конкурси.

Як відомо, фестиваль «Підкамінь-2013» відбудеться 19-21 липня в однойменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.

Довідка

Максим Іванович Кідрук (*1 квітня 1984, Володимирець) — український письменник, мандрівник, за освітою інженер-енергетик. Написав 11 книг (7 художніх, 4 — на технічну тематику), учасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». Загалом побував у 29 країнах, серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші. З Вікіпедії

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.