За минулу добу через «Ягодин» повернулося 700 людей

За минулу добу через «Ягодин» повернулося 700 людей
На українських кордонах залишається відкритими 19 міжнародних пунктів пропуску. З них два – на Волині. Це «Ягодин» на межі з Польщею та «Доманове» на українсько-білоруському рубежі.

За останню добу через пункт пропуску «Ягодин» прикордонники пропустили 700 людей, - це Суспільному розповіла речниця Луцького прикордонного загону Держприкордонслужби Оксана Петрів.

"Через ці пункти пропуску громадяни можуть заїжджати автомобілем. Жодного пішохідного руху ні в цих пунктах пропуску, ні в решти не відбувається. До цього в нас ще працював пункт пропуску «Дольськ» для автомобільного сполучення і пункт пропуску «Пулемець» так само для автомобільного сполучення. Відсьогодні ці два пункти пропуску закриті і залишилося два. Якщо говорити від початку введення заходів карантину, то, наприклад, через пункт пропуску «Ягодин» прикордонники пропустили понад 22 000 громадян, а якщо говорити за минулу добу – це 700 осіб. Такого значного збільшення пасажиропотоку ми не спостерігаємо", - розповіла речниця Луцького прикордонного загону Оксана Петрів.

Головне фото - ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.