Як купити та пригнати авто з США в Україну в 2020?*

Як купити та пригнати авто з США в Україну в 2020?*
В середньому кожен американець змінює свій автомобіль на новий кожні 5-7 років. Як тільки в транспортному засобі з'являються серйозні поломки, вони відправляють його на вторинний ринок. Саме тому в Америці легко знайти уживане авто в гарному стані. Причиною для продажу може бути також ДТП, утоплення і невеликі вм'ятини. І це тільки одна з причин, чому пригін б/в автомобіля з Америки в Україну сьогодні настільки популярний. Також українці люблять американські машини, адже:

• тут можна знайти ексклюзивні і навіть раритетні моделі за відмінною ціною;
• вибір марок більш ніж широкий, адже американці - лідери з виробництва авто, а також сюди надходять європейські моделі;
• в США можна купити і пригнати авто в отличном состоянии всесвітньо відомих брендів: Chevrolet, Cadillac, Ford, Chrysler, Tesla Motors, тощо.

Пригін авто з Америки: які можуть бути складності?

Купити і пригнати б/в автомобіль з США фактично може кожен. У цій країні 90% авто продаються за допомогою аукціонів. Тому для покупки потрібно зареєструватися в ньому. Іноді з цим бувають складності, адже правила деяких аукціонів дозволяють брати участь тільки сертифікованим дилерам.

Якщо у вас є віза в Америку, все буде простіше, оскільки на місці можна буде перевірити автомобіль і оформити його до відправки в Україну. Набагато складніше, якщо офіційного дозволу на в'їзд в цю країну немає. Тоді доведеться шукати людину, яка всім цим займеться. Оптимально знайти спеціаліста, що надає послугу - авто з США під ключ. Кінцева вартість транспортного засобу буде трохи вище, зате можна просто займатися своїми справами в його очікуванні, а не витрачати час і переживати за всі етапи.

Купівля авто в США: на що потрібно звернути увагу?

З огляду на, що на аукціон більшість автомобілів виставляють саме страхові компанії, потрібно ретельно підійти до їх вибору. Ідеально, якщо є доступ до історії експлуатації авто, тоді можна буде дізнатися, в якому воно стані. Це допоможе прорахувати, у скільки обійдеться ремонт і вигідний подібний варіант.
Як доставити авто з США?

Транспортні засоби краще вибирати з невеликим пробігом. В Америці це можливо, адже ніхто не підробляє показники одометра.

Найскладніший етап - транспортування авто в нашу країну. Всім ці повинен зайнятися людина, яка фізично знаходиться в США. Якщо немає подібних знайомих або перевірених людей, завжди можна скористатися сервісом VARTA. Тут легко знайти надійного виконавця, який не тільки знайде авто під запланований бюджет, а й організовує його доставку в Україну. А також вже на місці допоможе з оформленням його на митниці.

Якщо не хочеться самому займатися прижени «залізного коня» з Америки, біржа автопослуг VARTA.UA - оптимальний варіант.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як купити та пригнати авто з США в Україну в 2020?*
08 березень, 2020, 23:16
Скільки коштує сайт? *
08 березень, 2020, 23:04