Новинка від компанії Samsung в лінійці Galaxy S20*

Новинка від компанії Samsung в лінійці Galaxy S20*
Якісні смартфони хоч і не відносяться до сегменту дешевих покупок, тим не менше їх популярність не падає. Більшість сучасної молоді та людей працездатного віку купують для себе якісні новинки, які стають їм незамінними помічниками у роботі та дозволяють залишатись завжди на зв’язку. Серед новинок 2020 року одним з найбільш популярний став Samsung Galaxy S20 купити тут оригінальний апарат можна за по найкращій ціні на офіційному сайті магазину Алло.

Samsung –лідер продаж у світі

Продукція компанії Samsung залишається на лідируючих позиціях в цілому світі у категорії смартфонів на базі Андроїд. Виробник іде в ногу з часом і регулярно тішить своїх покупців привабливими новинками з актуальними параметрами за привабливою ціною.

Кожного року появляються нові флагмани лінійки Galaxy з базового та люксового типу, які доступні в масмаркеті, це дозволяє придбати новий омріяний мобільний телефон людям з різним рівнем доходу. В минулому 2019 році розробник представив світу серію Galaxy S10 в різних варіаціях, який одразу ж очолив світові топи по рівню продаж.

На початку 2020 року Samsung заявив про вихід нової моделі лінійки Galaxy S20, яка через декілька тижнів уже була у вільному продажі по в більшості країн світу. Основним оновленням моделі в порівнянні з її минулорічною попередницею стала наявність технології 5G, яка масово поширюється по всьому світі.

Особливості смартфону Samsung Galaxy S20

Зрозуміло, перше, на що звертають увагу покупці при виборі смартфону – його технічні параметри та зовнішній вигляд. Samsung Galaxy S20 має такі характеристики:

• камера: фронтальна 10Мп, основна 12Мп+12Мп+64Мп з матрицею Quad-Bayer, цифровий зум х30;
• процесор Samsung Exynos 990 2x2.7GHz;
• пам’ять: вбудована 128 GB з можливістю розширення завдяки порту для мікро-SD, оперативна 4 GB;
• екран діагоналлю 6,2 дюйма з можливістю установки максимального розширення QHD;
• акумулятор об’ємом 4000мАч забезпечує активне використання на протязі дня, технологія швидкої зарядки поповнює до 70% зарядки за 50 хв;
• безпека: сканер відпечатку пальця;
• корпус виконаний з алюмінію та скла;
• кольори представлені червоний, голубий та червоний.

Вибираючи смартфон серед величезної різноманітності апаратів на сайті АЛЛО зі схожими характеристиками важливо звертати увагу на виробника та відгуки користувачів, а також на зручність гаджету безпосередньо для вас. Грамотний вибір дозволить користуватись телефоном не один рік та отримувати задоволення від цього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Samsung
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новинка від компанії Samsung в лінійці Galaxy S20*
09 березень, 2020, 08:12