Підприємці з «Варшавки» мітингуватимуть під судом

Підприємці з «Варшавки» мітингуватимуть під судом
Підприємці, які торгують на Завокзальному ринку, мітингуватимуть під судом, який розглядатиме скарги облспоживспілки на їхні дії.

У понеділок, 17 червня, у Господарському суді Волинської області повинні були відбутися 4 слухання, - пише Під прицілом.

Облспоживспілка заявляє, що підприємці порушили умови співпраці, бо відмовилися вкоротити свої контейнери, які стоять на "газовій трубі".

Натомість торговці кажуть, що спілка через цю ж причину на початку року в односторонньому порядку не продовжила договір оренди.

Також вони неодноразово заявляли про постійні утиски з боку облспоживспілки. Додають, що добросовісно сплачували оренду своїх торговельних місць згідно встановлених розцінок – по 60 гривень за квадратний метр.

На думку підприємців, облспоживспілка безпідставно вимагає у них прибрати металоконструкції та сплатити додаткову пеню у подвійному обсязі від вартості торгового місця. Люди стверджують, що мають усі погодження і дозволи.

Про погрози заступника голови облспоживспілки Володимира Горгута покарати непокірливих орендарів через суд підприємці, кажуть бізнесмени, розповідали вже давно. Між тим повідомлення із суду прийшли кілька днів тому.

У судовому засіданні торговці звернулися до Господарського суду з проханням відтермінувати судовий розгляд. Мовляв, ще не встигли знайти захисників та як належить підготуватися до відстоювання своєї позиції.

Тож, слухання перенесли на тиждень-другий допоки підприємці ознайомляться з претензіями, які до них висуває облспоживспілка та встигнуть належним чином підготуватися до свого захисту.

Окрім цього, вони повідомили, що організовують мітинг під стінами суду в день, коли відбудеться розгляд справ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Смішить сама назва "Підприємець з варшавки" :))
Відповісти
ГАЛИНА ГЕРЕГА-НЕ СМІШИТЬ.?чи микола Романюк-підприємець.не смішно? в конюшні такі як ти з розмахом думають..
Відповісти