Хто виступить на «Ночі в Луцькому замку»

Хто виступить на «Ночі в Луцькому замку»
Цьогоріч топ-гостем мистецького фестивалю «Ніч у Луцькому замку» стане співачка Ніно Катамадзе, яка виступить з грузинським джаз-ансамблем Insight.

Програму цьогорічного арт-шоу організатори оголосили у вівторок, 18 червня, під час прес-конференції.

Зі слів начальника міського управління культури Тетяни Гнатів, на «Ночі в Луцькому замку», яка відбудеться в ніч з 29 на 30 червня, виступить театр стародавнього танцю «Belriguardo» (Польща) гурт середньовічної музики «Euphorica» (Чехія), гурт середньовічної музики «Irdorath» (Білорусь), гурт «Žalvarinis» (Литва).

Упродовж ночі свої виступи гостям демонструватимуть клуби історичної реконструкції «Belriguardo» (Польща) «Джойссанс» (Київ), «Паладін» (Львів), а також луцькі «Аквітанія» та «Лучеськ».

В межах дійства відбудеться урочистий церемоніал «Вогонь Луцького замку», піро-шоу «Феєрія вогню», виступить театр вогню «К.О.Т.» з Києва.

Ціна вхідного квитка становить 120 гривень. Проте вже у день проведення шоу - у суботу, 29 червня, квиток коштуватиме 150 гривень.

Традиційно «Ніч в Луцькому замку» розпочнеться з перфомансу «У княжому граді».

«Можу запевнити, що захід відбудеться за будь-якої погоди», - заявила Тетяна Гнатів.

Також вона повідомила, що о 00:00 на відвідувачів чекатиме сюрприз. Це буде 3D відеоінсталяція «Містерія часу».

Однак подробиць вона не розповіла. Мовляв, хай залишається таємницею.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з кожним роком все гірше((( а наступного року павла зіброва запросять=)
Відповісти
походу гопота не знає, хто така Ніно Катамадзе :)
Відповісти
А де Скрябін і Тартак?
Гусь не найшов їм бабла на гонорар?
Відповісти
думаю Катамадзе більше заплатять)))
н да...
Відповісти
Особисто сам відвідую захід вже три роки поспіль, кожен рік мене чимось він манить.Ні разу не шкодував, кожного разу відкривав для себе щось нове,цього року здивувало, напевно приємно, тому що також чекав подію, так ось чекав та гадав, хто ж буде основним виконавцем,але навіть і не був поруч з даним варіантом....Джаз слухаю, можливо і навіть більше, люблю слухати тому з задоволенням сходжу.
З.І.: "Що може краще звучати під зоряним небом, як не Джаз, та ще і в такому виконанні".
Відповісти
Сама Гнатів коментар написала?)))Ха-ха-ха
Відповісти
Ви бандерштат з Арт-ніччю плутаєте
Відповісти
немаю нічого проти катамадзе, але це не той формат(((

я думав іти на ніч. але тепер бачу що нічого цікавого там не буде((
прикро
Відповісти
а який для тебе той формат? дзідзьо? :))) сходи на Depeche Mode, дешевше буде, так як окремі невдахи тут понаписували. Хоча таким як ти що Depeche Mode що Ніно Катамадзе явно не позубам, не для таких вузьколобих та обмежених людей така музика. Ти хоч на одному концерті європейського мастабу був? впевнений що ні, бо недоріс (ні морально ні матеріально)ні ти ні решта дописувачів які тут хотіли здаватись дуже розумними і порівнювали бандерштат, Depeche Mode та інші не порявнювальні речі. Ви хоча б знаєте приблизно скільки буде коштувати квиток на концерт такого рівня колективу як Depeche Mode в залі на 3000 людей? та скільки людей може помістити Палац спорту? смішні провінційні уліткі)))
Відповісти
А де будуть квитки продаватися?
Відповісти
а де брати квитки і де вони будуть продаватися???
Відповісти
Шановні, Тупі організатори, за таку парашу 150 грн це грабунок!!!! Якщо не можете толкового нічого організувати то взагалі не робіть!!! А бандерштат це круть
Відповісти
чому ж твій круть бандерштат в обласному центрі та практично в центрі збирає аж 500-700 людей? а наприклад фестиваль Захід, Франко-Фест по серед поля, без будь яких зручностей збирають 5-7 тисяч?
Відповісти
солідарний з вами, за такі гроші сюди повинен як мінімум "depeche mode" приїхати.
це грабунок серед білого дня
Відповісти
Ви Генадій тріщки відстали вд реальності, "depeche mode" буде у Києві скоро і ціни там 400-5000 грн. А вам жлобам волинським за 150 все і зразу треба!
Відповісти
Коля, якщо бандерштат який збирає 500 чоловік це круть то ти лох, до тогож тупий. теж мені круть найшов :)))))
Відповісти
Із самого початку ночі в замку були класні. Були круті хедлайнери і ціни за вхід адекватні. А тепер 3-й рік вже не те. Я і знайомі вже й не ходять туди. P.S. З чиновників і "шишок" теж треба брати плату. А то звичайні люди платять за вхід, а ті ні.
Відповісти
от за чиновників погоджуюся,їм 150 грн.-це як для нас 15 коп., з людей грн. 50,а з них і 300 не шкода...
Відповісти
Так, запрошені зірки чомусь зовсім не приваблюють.

120 гривень - то ціна, щоб сходити на Вакарчука.
Ціна занадто перегнута, в порівнянні з минулими разами
Відповісти
пане Романюк, а де нардеп Палиця, він так гарно минулого року дивився на фоні Руслани?))) Гроші уже закінчилися на квитки)) треба відбивати у Верховній Раді)))
Відповісти
та звідки таке знати шановному Романюку))того року нас веселив перед виборами Палиця, цього року Романюк з Гнатів за ручку.
це їх каварний план пробратись теж до Верховної Ради))
порадують цього разу нас на сцені разом з Катамадзе і в Київ до Палиці разом гроші відмивати))
Відповісти
Повна правда! Захыд став просто жахливий!
Відповісти
Проект стал со временим просто как апарат для качки денег. На таком проекте с такой стоимостью билета оно подымаюр 240000 грн, а потом говорят что проект не окупил себя . А все деньги по карманах распихали. Непривычно вместе с нашым всеми любимым Романюком жырует. Как такая женщина в возрвсте может провадить на высоте такие мероприятия, ей на пенсию пора внуков воспитывать.
Відповісти
Згоден! Комерційний проект і все. Більше того, детальної програми немає і досі. Окрім того, не дивує навіть і те, що про так званий сюрприз "3D інсталяція" не розповідають подробиць, адже це, на мою думку, плагіат. Такий проект було представлено у цьому році 8-9 червня на "Ночі культури" у м.Люблін (РП).
Відповісти
А ви в курсі,скільки чиновників та "ПОВАЖНИХ" гостей там бухають на шару?Чому вони не платять?Я на ту ГНАТІВ дивитись не можу. Нам далеко до справжньої культури.
Відповісти
так, тому давайте зробимо цього року так, щоб там була місцева "еліта" лише та все!
хай вони також дають кошти, платять за вхід, люди на 1000грн. живуть і мають 150грн. за квиток ще давати??? а вони в місць тисячі долларів маютьі ще не платять???
що це таке?
це замок для кого???для нас чи для них?
якщо для них-нехай самі иам і будуть...
Відповісти
це взагалі жах! колись квитки були по 35 гр. і було класно та насичено. а зараз платили 100 і нічого гового, з кожним роком все гірше й гірше а ціни все дорожче!
я ввахаю шо нема за шо такі кошти давати. це хібашо цим чиновникам на бухло і бутерброди з ікрою ми платим а не на квитки!
Відповісти
А не соромно вам так ображати жінку? Читати не можу ці коментарі... На квиток дорого 120 грн? А пропити- не шкода?
Відповісти
знову
Сама Гнатів коментар написала?)))Ха-ха-ха
Відповісти
не в 120 грн питання стоїть на хороший захід і 300 не шкода, а тут іде мова шо не вартує той захід таких гррошей коли були ночі на багато кращі і ціна була адекватна. а зараз Гнатів і всі чиновники знахабніли
Відповісти
Хороший культурний захід, музика, різнв театраліщовані шоу, Катамадзе! Що вам ще потрібно???? Як на дискотеку підеш то більше 120 грн витратиш, а на дивишся на таке.... А тут в Замку культурно розвиваєшся.
Відповісти
Романюк-молодець, що підтримує проект, і бюджетні кошти на це не витрачає. Ніч у Луцькому замку буде! Заздріть, але тихенько....
Відповісти
смешно))) ха-ха-ха))))
Відповісти
Жінці 40 років. я просто взахваті була коли побачила що вона приїде. Її тровчість треба відчути
Відповісти
Те що 40 я написала до того, що ви не маєте права її ображати.
Відповісти
Гопстопчики і надто неформальчики ідіть лісом) Ніно для такої ночі ще й як формат)
Відповісти
Ну Ви вже вибачте, але один концерт Депеш Мод коштує 600грн перша-фан і це при тому, що вони збирають близько 15000-20000 тисяч чоловік одночасно.

Звісно те, що квитки роздаються пачками, як тухлі яйця "обраним" - це не нормально та обурливо. Не здивуюсь, якщо 1/5 з усієї кількості проданих квитків роздалася, а ще ж є купа тих, хто просто обслуговує столики,продає медову та вчить танцювати краков'як,їхні друзі/родичі.

Але маємо те, що маємо
Цьогорічна ціна така ж, що і того року, і власне вона є АДЕКВАТНОЮ хто б що не казав, а хто не знає - один квиток на концерт Катамадзе коштує в порядку 180-400 грн.

І ЯК! ПОЯСНІСТЬ, ЯК МОЖНА ПОРІВНЮВАТИ "БАНДЕРШТАТ" ТА "НІЧ У ЛУЦЬКОМУ ЗАМКУ" - ЦЕ ЗОВСІМ,ЗОВСІМ РІЗНІ ЗАХОДИ!
Відповісти
Та шо ти їм доказуєш, розпинаєшся? Для тих хто це понаписував дзідзьо,тік та верка сердючка вершина музичного мистецтва. Сподіваюсь що концерт Ніно такі "цинітелі" мистецтва проігнорують і в ніч з 29-го на 30-те будуть в іншому місці "відпочивати".
Відповісти
ніно катамадзе -мммммм,чудово,буде гарний вечір))джаз)так трохи дорогенькі білети)
Відповісти
Катамадзе - артистка дуже сильна, співачка з великої букви з якою працюють музиканти професіонали,віртуози, унікальні люди які в музичному світі на вагу золота. Так шо не треба тут ля-ля. Ніно Катамадзе & Insight це дуже серйозний рівень, міжнародний, світовий. Концерт таких артистів в Луцьку це дійсно подія.
Відповісти
Ціна більш ніж адекватна, не пропустив жодної Артночі. Радує що все менше гопоти, бо перші два роки це було щось жахливе. Вартість квитка є якраз одним з таких бидлообмежувачів. наразі знайомлюсь з творчістю Ніно, і відразу згадується минулорічний виступ Mgzavrebi. Просто не ймовірні хлопці з шаленою енергетикою. До зустрічі на Артночі)
Відповісти
якщо ви так прирівнюєте тих, кому це не по кишені до бидла, то самі тоді ви хто??? все таки 150 грн це дорогувато, якщо наша укр зарплата трохи більше 1000 грн.
Відповісти
Останні новини
Хто виступить на «Ночі в Луцькому замку»
18 червень, 2013, 12:48