Як вибрати оправу в інтернет-магазині*

Як вибрати оправу в інтернет-магазині*
У мережі досить багато інтернет-магазинів, що спеціалізуються на продажу товарів для зору, наприклад, окулярів на замовлення. Але ціни на лінзи і оправи бувають досить високими. А у багатьох покупців виникають сумніви в тому, чи підійдуть окуляри за розміром, чи добре в них буде видно, як якісно вони будуть зроблені, чи присутній гарантія і повернення, якщо раптом виріб не сподобається або не підійде.

Де вигідно купувати окуляри

Більшість людей утримується від замовлення окулярів в інтернет-магазинах, вважаючи за краще покупку окулярів в салоні оптики свого міста, де можна проконсультуватися, приміряти або підібрати оправу, перевірити зір.

Єдиним мінусом салонів оптик в порівнянні з інтернет-магазинами є висока ціна на товари і послуги. Вся справа в тому, що в кінцеву вартість входить орендна вартість приміщення, зарплата персоналу та інше. Всі ці та інші витрати неодмінно відображаються на цінах.
В інтернет-магазинах вартість товарів куди більш демократична, так як власнику потрібно вносити оплату за оренду, платити зарплату персоналу, а також вирішувати інші нагальні питання. Ціни нижчі ще й тому, що в Інтернеті висока конкуренція, і кожен магазин намагається виділитися якістю і ціновою доступністю. А ще не потрібно нікуди ходити, можна сидячи вдома, зробити замовлення.

Як замовити окуляри в інтернет-магазині

Купити окуляри потрібно відповідно до свого типу особи:

• Трикутному особі підійдуть прямокутні окуляри.

• Круглолицим людям рекомендуються окуляри-бабки з трохи кирпатими куточками.

• Для власників особи овальної форми можна брати будь-які оправи, особливо стильно виглядають круглі.

• Квадратне обличчя прикрасять окуляри-авіатори.

• «Прямокутникам», як і «овалам», до лиця більшість оправ.

• Ромбовидному особі підійдуть окуляри-краплі.

Це універсальні поради, але якщо ви вже знаєте, яка оправа вам найбільше підходить, шукайте саме її.

Зверніть увагу, що ми поставляємо оправи зі звичайними стеклами. Для того, щоб підібрати окуляри, здатні скорегувати наявні проблеми із зором, вам доведеться відвідати окуліста в своєму місті. Лікар перевірить стан ваших очей і призначить відповідні лінзи. Самостійно, без участі фахівця, займатися підбором очок при короткозорості, далекозорості, астигматизмі або інших проблемах із зором, категорично не рекомендується. Ми ж гарантуємо високу якість і оригінальне походження наших товарів.

При необхідності зверніться за допомогою до наших консультантів. Вони підберуть

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: окуляри, зір
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.